Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση

Σταμάτης Μαλέλης για Ιωάννα Μαλέσκου: Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση

Όσα δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης για την τηλεόραση και τους πρωταγωνιοστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega μίλησε για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι και για παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης.

«Έχω κάνει τα πάντα στην τηλεόραση. Νομίζω ότι είμαι ο μακροβιότερος Διευθυντής Ειδήσεων στην Ευρώπη. Η σεζόν είναι του Mega. Μην ξεχνάτε ότι πριν από δύο χρόνια ήταν μαύρο και τώρα λάμπει.

Η παρακμή αργεί για την Ελένη Μενεγάκη, είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Είναι γλυκιά, απλή και καθημερινή και νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και σόου.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολυμηχάνημα. Θα μπορούσε να κάνει ξανά ενημέρωση. Πάει πολύ καλά. Το προφίλ του Mega τα χωρά όλα, αρκεί να υπάρχει σοβαρότητα, ευπρέπεια και ποιότητα.

Θα το πω πιο κομψά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου δεν με ενθουσιάζει. Υπάρχουν πανέμορφοι άνθρωποι που δεν κάνουν για τηλεόραση γιατί είναι ψυχροί και κρατούν αποστάσεις.

Στην τηλεόραση θέλει να είσαι ανθρώπινος, ζεστός, να επικοινωνείς με τους ανθρώπους και να βγαίνεις από το γυαλί και να μπαίνεις στο σπίτι τους» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Media Τελευταίες ειδήσεις