Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του μίλησε στη Ναταλία Γερμανού πριν γίνει γνωστή η καταγγελία

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώην σύντροφός του μίλησε στη Ναταλία Γερμανού πριν γίνει γνωστή η καταγγελία

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως είχε μιλήσει με την 30χρονη πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η καταγγελία πως ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα διέρρευσε βίντεο με ερωτικές στιγμές τους στο διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Η Ναταλία Γερμανού, σχολιάζοντας τις καταγγελίες κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, είπε πως είχε επικοινωνία μέσω Instagram με την 30χρονη, η οποία της ζητούσε βοήθεια για να δημοσιευθεί το θέμα. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή της το μεσημέρι του Σαββάτου (18.12.2021):

«Για την επικοινωνία που είχα μέσω Instagram με το κορίτσι αυτό. Στην πρώτη μας επικοινωνία μου είπε πως “απευθύνομαι σε εσάς γιατί έχω παρακολουθήσει τον τρόπο που η εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται χειρίζεται τις γυναίκες που έχουν υποστεί διαφόρων ειδών κακοποιήσεις. Πιστεύω πως μπορείτε να με βοηθήσετε. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον βλέπω στην τηλεόραση, που εμένα στο παρελθόν με έχει βλάψει. Έχω κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αλλά δε βλέπω να γίνεται κάτι.

Δεν μου είπε το όνομά του και δεν της το ζήτησα και εγώ να μου το πει. Την παρέπεμψα κατευθείαν στην Ειρήνη Αρβανίτη, που είναι η αρμόδια δημοσιογράφος της εκπομπής που χειρίζεται τέτοια θέματα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με τη δικηγόρο της κοπέλας. Για να μπορούσαμε εμείς σαν εκπομπή να το κοινοποιήσουμε το θέμα και να τον κατονομάσουμε, έπρεπε η δικηγόρος να μας δώσει τη δικογραφία. Γιατί αλλιώς θα μπορούσε να μας μηνύσει για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η δικηγόρος δεν ήθελε να μας δώσει τη δικογραφία. Ήθελαν να επιμείνουν στον νομικό τρόπο επίλυσης του θέματος. Η δημοσιοποίηση προέκυψε γιατί κάποια μέρα το κορίτσι αυτό είπε ”όχι άλλο”. Διάλεξε τον δρόμο του Twitter που κινήθηκε ακαριαία. Και πόσο γρήγορα αντέδρασαν οι Ράδιο Αρβύλα».

Media Τελευταίες ειδήσεις