Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Σταύρος Σβήγκος: Πολλές φορές η δημοσιογραφία μπερδεύεται

Σταύρος Σβήγκος: Πολλές φορές η δημοσιογραφία μπερδεύεται

Σε μια απρόσμενη έκφραση για τις ναρκωτικές ουσίες προχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος.

Για την απόφαση να βρεθεί στο ΚΕΘΕΑ καθώς και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν χρήστη ναρκωτικών ουσιών μίλησε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του “Ελλάδα έχεις ταλέντο” στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα. 

“Ηταν μια προσωπική μου ανάγκη να εργαστώ στο ΚΕΘΕΑ, όπως ακόμα έχω τέτοιες ανάγκες. Δεν είχα κάποιο προσωπικό βίωμα. Σαφώς γνωρίζω τις ουσίες” εξομολογήθηκε ο Σταύρος Σβήγκος.

Όταν η δημοσιογράφος του MEGA ρώτησε τον ηθοποιό για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρήση ναρκωτικών ουσιών από τον ίδιο, εκείνος παραδέχθηκε πως “ναι, απλώς δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητα κακές και πρέπει να ξορκίσουμε το κακό. Ας αλλάξει ο τρόπος που κυκλοφορούν για να ισιώσει και το υπόλοιπο πράγμα. Αυτή είναι η άποψη μου”.

“Επίσης πολλές φορές, όπως ξέρουμε όλοι, η δημοσιογραφία μπερδεύεται και αντί να μεταφέρει σωστά τα λεγόμενα και την είδηση, φτιάχνει κάπως πιο λαμπερή την είδηση για να πουλήσει.

Μπορεί να έχω κάνει, αλλά έχει μεγάλη διαφορά το “είμαι χρήστης” γιατί χρήστης είναι αυτός που έχει μια συνέχεια απέναντι σε μια ουσία. Είναι μεγάλη η διαφορά από το να πεις πως έχω δοκιμάσει”.

Media Τελευταίες ειδήσεις