Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ας με θεωρούν εχθρό τους…»!

Σταύρος Θεοδωράκης: «Ας με θεωρούν εχθρό τους…»!

 Πριν από λίγο καιρό παρουσίαζε τους «Πρωταγωνιστές» στο MEGA, αλλά όπως φαίνεται αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος στην πολιτική σκηνή, με το Ποτάμι.

 Έτσι ο Σταύρος Θεοδωράκης ίδρυσε το «Ποτάμι» και στις ερχόμενες εκλογές θα διεκδικήσει την ψήφο των ελλήνων πολιτών.

Απόψε, στις 12 το βράδυ, ο αρχηγός του νέου πολιτικού κόμματος δίνει στη Σοφία Παπαϊωάννου την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη ως επικεφαλής στο «Ποτάμι». Στην εκπομπή του ALPHA ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει πως «Πριν από τις εκλογές, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με τον κόσμο. Ανοιχτοί και ειλικρινείς με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εγώ δεν έχω ονοματίσει ακόμα κανέναν ως εχθρό μου. Και δε θα το κάνω. Ας με θεωρούν οι άλλοι εχθρό τους. Εγώ δεν είμαι εχθρός του πολιτικού συστήματος, είμαι αντίπαλος του πολιτικού συστήματος. Εννοώ ότι με κάποιους από αυτούς μπορεί να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της χώρας. Και αυτό πρέπει να σκέφτεται ένας πολιτικός. Δεν πρέπει να σκέφτεται πώς θα ικανοποιήσει την παρέα του και το κόμμα του».

Σε ερώτηση της Σοφίας Παπαϊωάννου για τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει πως «Δεν με βαραίνει η ευθύνη για 2 λόγους: Πρώτον, γιατί έχω γνωρίσει τα επιτελεία των αρχηγών των άλλων κομμάτων. Και τους γνωρίζουμε και τώρα ποια είναι τα επιτελεία τους, ποιοι είναι τα δεξιά τους χέρια ή τα αριστερά τους χέρια. Τους ξέρω τους ανθρώπους αυτούς, δε νιώθω κανένα δέος.

Δεν λέω: «ααα, θα αναμετρηθούμε εμείς με αυτούς», ενώ μάλιστα τονίζει πως «Νιώθω ότι οι αριστεροί σε κάποια πράγματα είναι σύμμαχοί μας. Είμαι πολύ πιο αυστηρός με τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί είμαι αυστηρός με αυτές τις δυο ιδεολογίες, αλλά γιατί αυτά είναι τα κόμματα εξουσίας σήμερα. Με αυτούς θα ασχοληθώ. Με αυτούς θα πρέπει να βρω κάποιες απαντήσεις αύριο».

Μια συνέντευξη που θα δημιουργήσει πολλά σχόλια, απόψε στις 12 το βράδυ, στην εκπομπή «360ο» της Σοφίας Παπαϊωάννου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε