Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Στέφανος Κυριακίδης: Διάβασα το σενάριο των Παγιδευμένων, είδα τους συντελεστές, το καστ και είπα ναι

Στέφανος Κυριακίδης: Διάβασα το σενάριο των Παγιδευμένων, είδα τους συντελεστές, το καστ και είπα ναι

Αφοπλιστικός ο Στέφανος Κυριακίδης για Φιλιππίδη, Λιγνάδη και Κιμούλη!

Σχετικά με τις δικαστικές αποφάσεις σε βάρος των συναδέλφων του, Πέτρο Φυλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη καθώς και την θεατρική επάνοδο του Γιώργου Κιμούλη μίλησε ο Στέφανος Κυριακίδης στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

“Για τον Πέτρο Φιλιππίδη βγήκε μια απόφαση από το δικαστήριο, καταδικάστηκε, υπάρχουν οι αμφιβολίες και υπάρχουν τα παιδιά τα οποία επιμένουν.

Θα δούμε τι γίνεται γιατί δεν πιστεύω πως ξύπνησαν κάποιο πρωί και είπαν “να πάμε να καταγγείλουμε”. Κάτι συμβαίνει. Πέρα όμως από την φυλακή, έχει τιμωρηθεί και από τους ανθρώπους γύρω του και από τον άλλον κόσμο” τόνισε, αρχικά, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Για να λένε πως ο Γιώργος Κιμούλης είχε βίαιη συμπεριφορά πάει να πει ότι υπάρχει κάτι. Βέβαια, στο θέατρο έχουμε παρεξηγήσει πολλές φορές, γιατί φτάσαμε και στα άκρα, την φωνή να την παίρνουμε και σαν βία.

Εγώ κάνω αγώνα να μην φωνάξω γιατί δεν ξέρεις πως το εισπράττει ο άλλος πια. Για να το λένε και εκεί, όμως, κάτι συμβαίνει. Εγώ έχω δουλέψει με τον Κιμούλη και μια χαρά τα πήγα”.

“Με τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουμε παίξει στην Επίδαυρο. Εάν δεν έβαλε μυαλό, μιλάω βάση καταδίκης αν και έχουμε και εκεί την έφεση, από τα κείμενα τα οποία διάβαζε είναι δικό του φταίξιμο.

Γιατί τα κείμενα μιλάνε περί αλαζονείας ” πρόσθεσε, ακόμα, ο Στέφανος Κυριακίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις