Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Στέλιος Διονυσίου: Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, υπάρχει πολλή ψευτιά

Στέλιος Διονυσίου: Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, υπάρχει πολλή ψευτιά

«Με τον Άγγελο δεν είχαμε ποτέ κόντρα», λέει ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του και τον αδερφό του, Άγγελο, το διαζύγιό του, τη νέα σχέση στη ζωή του, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον στεναχώρησαν.

«Είμαι ερωτευμένος, οι ερωτευμένοι γιορτάζουμε κάθε μέρα. Με την σύντροφό μου την Αγνή γνωριστήκαμε σε μια audition, μετά από 2-3 χρόνια συνεργασίας αναπτύχθηκε το ειδύλλιο. Μετά το χωρισμό μου ήμουν αρκετά χρόνια μόνος μου.

Είμαι πολύ “Σουηδός”, χωρίσαμε και μέναμε μαζί λόγω των παιδιών. Μετά έφυγαν από την Ελλάδα και πήγαν στην Αγγλία. Η Μαριλίτα είναι η μητέρα των παιδιών μου, τη θεωρώ αδελφή μου, είναι φίλη και με τη σύντροφό μου», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Σχετικά με την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, ο Στέλιος Διονυσίου εξήγησε: «Δεν είχα αποσυρθεί. Έχω πληγωθεί από αυτή τη δουλειά, εγώ είμαι πιο ρομαντικός. Υπάρχει πολλή ψευτιά, πισωμαχαιρώματα, δεν μου αρέσουν. Πολλές φόρες λέω πως δεν ταιριάζω ως χαρακτήρας σε αυτή τη δουλειά.

Κάποτε διάβαζα δημοσιεύματα και στεναχωριόμουν, με έπιανε το στομάχι μου. Στο Twitter υπάρχει πολλή χολή, δεν μπαίνω. Είχαν γράψει για το χωρισμό μου. Ήρθαν τα παιδιά μου και μου είπαν πως έλεγαν άλλα παιδιά ότι χωρίζουμε, επειδή είχαν ακούσει κάτι».

Για τον πατέρα του, τον σπουδαίο Στράτο Διονυσίου, ο Στέλιος Διονυσίου απάντησε: «Στο σπίτι τραγουδούσα μόνο όταν έλειπε ο πατέρας, από ντροπή και σεβασμό. Μια φορά με κρυφάκουσε και ήθελα να πεθάνω. Μετά με έπιασε και μου είπε ότι το έχω, αλλά θέλω δουλειά και ότι όταν θα ασχοληθώ θα με βοηθήσει. Είχαμε τραγουδήσει με τον μπαμπά μου λίγους μήνες πριν “φύγει”.

Δεν ήθελα με τίποτα, σηκωτό με πήγαν. Όταν με άκουσε ήταν δακρυσμένος. Από τον πατέρα μου έχω πάρει τον λόγο μου, όταν τον δίνω τον τηρώ. Ο μπαμπάς μου έβαζε πρώτα τα παπούτσια και μετά το παντελόνι, για να μην τσαλακωθεί. Είχε δουλέψει και μικρός σαν ράφτης και ήξερε τα υφάσματα. Έφτιαχνε το μαλλί και όταν κάποιος πήγαινε να του πετάξει λουλούδια έλεγα ότι θα πάθει υστερία».

Αναφερόμενος στη σχέση του με τον αδερφό του, Άγγελο Διονυσίου, ο Στέλιος Διονυσίου απάντησε: «Δεν είχα ποτέ κόντρα με τον Άγγελο. Τον σέβομαι γιατί ο Άγγελος μας μεγάλωσε, είναι πατρική φιγούρα, δεν του έχω αντιμιλήσει ποτέ».

Media Τελευταίες ειδήσεις