Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Στέλιος Διονυσίου: Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω

Στέλιος Διονυσίου: Πολεμούν το λαϊκό τραγούδι και είχα σκεφτεί να τα παρατήσω

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στο Μεγάλο Κανάλι.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στην κάμερα της εκπομπής Ελένη και την δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου όπου και μίλησε για τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και όσα έχει βιώσει.

«Δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το άγχος, ότι πρέπει να βρω απαραίτητα ένα τραγούδι, ένα σουξέ, γιατί δεν θα ‘χω δουλειά αύριο-μεθαύριο.

Επειδή είμαι αυτός που είμαι, επειδή προφανώς κάνω καλά τη δουλειά μου. Άντε αν θες πες και το όνομα, σαφώς βοηθάει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έχει σκεφτεί ποτέ να αλλάξει το είδος που ερμηνεύει; Ο ίδιος απαντά: «Το λαϊκό τραγούδι το πολεμάνε λίγο είναι η αλήθεια και το ‘χω ζήσει και με δίσκους που έχω κάνει στο παρελθόν, που σου λένε ευθέως ότι αυτά τα τραγούδια δεν παίζουν επειδή έχουν μπουζούκι μέσα. Δε σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω το στυλ μου, να γίνω πιο pop ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.»

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο και το εάν είχε σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν να τα παρατήσει, σχολίασε: «Στην αρχή πληγωνόμουν με το παραμικρό, δηλαδή όταν μου έκοβαν ένα τραγούδι από το πρόγραμμα, μπορεί να έκλαιγα δυο μέρες.

Σκεφτόμουν να αποσυρθώ γιατί έλεγα ότι δεν είμαι εγώ ρε παιδί μου για αυτόν τον χώρο. Έβλεπα πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ μπροστά σου σε έκαναν θεό. Εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος».

Media Τελευταίες ειδήσεις