Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέλιος Διονυσίου: Προσπαθούμε να πείσουμε τη Μαρίνα Πατούλη να μείνει στο J2US

Στέλιος Διονυσίου: Προσπαθούμε να πείσουμε τη Μαρίνα Πατούλη να μείνει στο J2US

«Είμαι αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα την πείσουμε», λέει ο Στέλιος Διονυσίου.

Ο Στέλιος Διονυσίου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το J2US, τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στα παιδιά του.

«Είναι δική της απόφαση και οφείλω να τη σεβαστώ. Προσπαθούμε να την πείσουμε να μείνει στο show. Είμαι αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα την πείσουμε.

Δεν έχω μιλήσει με την παραγωγή για την αντικαταστάτρια», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε με συγκίνηση για τα παιδιά του: «Τα παιδιά μου είναι οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου, χαίρονται που βλέπουν τον πατέρα τους στην τηλεόραση.

Το Σάββατο που θα γίνει το live έχει γενέθλια η Στελλίτσα μου και θέλω να της κάνω μια έκπληξη.

Με βλέπεις και συγκινούμαι όταν μιλάω για τα παιδιά μου γιατί είναι μακριά, είναι στο Λονδίνο και μου λείπουν. Πηγαίνω βέβαια όσο μου επιτρέπουν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, αλλά δεν παύει να μην έχεις αυτή την καθημερινή επαφή».

«Θέλω το πρόσωπο που αγαπώ να το αγαπούν και τα παιδιά μου, το έχω καταφέρει, την Αγνούλα τη λατρεύουν. Τα παιδιά μου έχουν αντίστοιχα πολύ καλή σχέση και με τον σύντροφο της μητέρας τους, είναι υπέροχος άνθρωπος», είπε επίσης ο Στέλιος Διονυσίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις