Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στέλιος Παρλιάρος: Το πιο αστείο που έχω διαβάσει είναι ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέλιος Παρλιάρος: Το πιο αστείο που έχω διαβάσει είναι ότι έχω παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

“Προχθές πήγαμε με παρέα στα γενέθλια κι ήταν και το παιδί του εκεί και λέει για αστείο πήγαινε στον μπαμπά” ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Στην Super Κατερίνα και στην Έλενα Πολυκάρπου μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος για τις σχέσεις που έχει με τον Άκη Πετρετζίκη αλλά και τη φιλία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Στο MasterChef του Mega ήμουν κριτής guest. Στο ένα είχαν έρθει όλοι κι ο Πετρετζίκης που είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε, παρόλο που λένε διάφορα. (Δεν έχουμε τσακωθεί) καθόλου. Περάσαμε πολύ ωραία και τους έβαλα να διαγωνιστούν σε ένα γλυκό.

Να είμαι ένας μόνιμος κριτής, δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρός και δεν μπορώ να κάνω ριάλιτι» ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Παρλιάρος.

«Το πιο αστείο που έχω διαβάσει) είναι το παιδί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Είμαστε πάρα πολύ φίλοι με τον Φώτη. Προχθές πήγαμε με παρέα στα γενέθλια κι ήταν και το παιδί του εκεί και λέει για αστείο πήγαινε στον μπαμπά.

Πλέον γελάμε, είναι αστείο. Στενοχωριέμαι για τον Φώτη και την Μαρία γιατί δεν μιλά ούτε ο ένας ούτε ο άλλος και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Και μαζί τους αγαπώ κι ανεξάρτητα» πρόσθεσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Media Τελευταίες ειδήσεις