Σάββατο, 22 Ιουν.
33oC Αθήνα

Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι» – Τι είπε για Κασσελάκη και τον χαμό του αδερφού του

Στέλιος Ρόκκος: «Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι» – Τι είπε για Κασσελάκη και τον χαμό του αδερφού του

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι.

Για τη Μαρίνα Σάττι και το περιβόητο, πλέον, χασμουρητό της στην Eurovision, ο Στέλιος Ρόκκος εξέφρασε την ικανοποίησή του, ευχόμενος να ήταν πολιτική αντίδραση.

«Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος, για να συμπληρώσει:

«Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη ”Μάντισσα” σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου. Ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι. Λάτρεψα την αντίδραση και το χασμουρητό της, μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση».

«Καμιά φορά δεν ξέρεις γιατί γίνονται κάποια πράγματα στη ζωή. Ένα θα σου πω, ότι τον τελευταίο καιρό ”τρώω” τη ζωή με το κουτάλι. Στη Λήμνο αράζω και συζητάω με έναν άνθρωπο, ο οποίος μου έμαθε τη θεωρία του μέτρου. Έχω πάρει μια μοτοσυκλέτα και γυρνάω όλη την Ευρώπη με τη Λελέ. Έχω σταματήσει το κάπνισμα, είχα μόνο μία επιλογή, να ζήσω ή να πεθάνω», είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

Media Τελευταίες ειδήσεις