Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Στέλλα Γκαντώνα: Η εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή

Στέλλα Γκαντώνα: Η εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή

“Αισθάνομαι ότι αν δεν μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο, ότι αν βγω κάποια στιγμή από τα νερά μου, χάνομαι” ανέφερε η Στέλλα Γκαντώνα.

Η Στέλλα Γκαντώνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και στην Φωτεινή Βασιλοπούλου. Η δημοσιογράφος του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και πως καταφέρνει να διαχειρίζεται το χρόνο σε συνδυασμό με τα επαγγελματικά της.

Στέλλα, ξέρω δουλεύεις πολύ. Χρόνος για προσωπική ζωή;

Η δική μας η δουλειά μαζί με την προσωπική μας ζωή είναι ένα. Δεν είναι ξεχωριστά πράγματα. Αν πεις ότι έχεις ωράριο είσαι δυστυχής, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει ωράριο, οπότε αυτό πρέπει να το αποδεχθείς. Εννοείται ότι υπάρχει χρόνος και για προσωπική ζωή. Οφείλεις να έχεις χρόνο για σένα ακόμη και αν χρειάζεται να ξυπνάς λίγο πιο πρωί, να κοιμάσαι λίγο πιο αργά, είτε για να κάνεις τις αθλητικές σου δραστηριότητες είτε για να βγεις το βράδυ να φας, να πας σινεμά, να δεις τους φίλους σου, τους δικούς σου και θέλω να πιστεύω ότι άλλες φορές λιγότερο και άλλες περισσότερο, το πετυχαίνουμε και αυτό.

Όλοι επιδιώκουμε και οφείλουμε να έχουμε θέληση για το καλύτερο στη ζωή, αλλά υπάρχει και το αναπόφευκτο. Σε αυτό πώς αντιδράς;

Γενικά στεναχωριέμαι. Είμαι εσωστρεφής άνθρωπος θέλω να σου πω και τη στεναχώρια, την ανησυχία ή την απογοήτευσή μου δεν την εξωτερικεύω. Δεν τα μοιράζομαι αυτά. Εννοείται βέβαια ότι θα το εκδηλώσω με άλλο τρόπο. Θα φάω δηλαδή λίγο παραπάνω, θα γκρινιάξω περισσότερο, αλλά μέχρι εκεί.

Τη ζωή σου ορίζει το ένστικτο ή η λογική;

Την προσωπική μου ζωή δεν την ορίζει πάντα το ένστικτο, ενώ ίσως θα έπρεπε να συμβαίνει το ανάποδο. Είμαι πάρα πολύ της λογικής, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό, αλλά είμαι ορθολογίστρια, αισθάνομαι ότι αν δεν μπορώ να έχω εγώ τον έλεγχο, ότι αν βγω κάποια στιγμή από τα νερά μου, χάνομαι. Και προφανώς στη ζωή δεν μπορείς να έχεις πάντα εσύ τον έλεγχο, παρ’ όλα αυτά λόγω του χαρακτήρα μου αυτό είναι κάτι που με τρελαίνει.

Συναίσθημα ή ασφάλεια;

Το ιδανικό θα ήταν και τα δύο. Μόνο με την ασφάλεια δεν μπορείς να μακροημερεύσεις, γιατί χρειάζεται και το συναίσθημα. Όταν μπορείς να τα εξασφαλίσεις και τα δύο είναι σαν να έχεις κερδίσει το λόττο.

Media Τελευταίες ειδήσεις