Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στέλλα Ψαρουδάκη: Πώς θέλει να δει την Κορίνα στο φινάλε των Άγριων Μελισσών;

Στέλλα Ψαρουδάκη: Πώς θέλει να δει την Κορίνα στο φινάλε των Άγριων Μελισσών;

Τι λέει η Στέλλα Ψαρουδάκη για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Βασιλώττο στις Άγριες Μέλισσες;

Συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη έδωσε η Στέλλα Ψαρουδάκη. Η ηθοποιός μίλησε για το ρόλο της Κορίνας στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και τη συνεργασία της με τον Γιάννη Βασιλώττο.

Ήταν λάθος τελικά ο γάμος της Κορίνας και του Μελέτη;

Ο Μελέτης μπήκε στη ζωή της Κορίνας σε μια στιγμή που εκείνη δεν είχε τον μπαμπά της δίπλα της και μόλις είχε χάσει τον θείο της. Επομένως ήρθε να αναπληρώσει μια θέση. Πίστευε ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει όντως βρει το στήριγμά της και αυτόν που θα την κάνει ευτυχισμένη. Ο Μελέτης ανταποκρινόταν κάπως στα πρότυπα του πατέρα της.

Εν τέλει, μάλλον δεν ήταν η σωστή επιλογή για την Κορίνα, ούτε και για εκείνον, αφού έχει αλλού δοσμένη την καρδιά του. Νομίζω όμως ότι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, όχι η ερωτική αγάπη που υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι ίσως λίγο πιο πατρική. Θεωρώ λοιπόν πως ο Μελέτης θα συνεχίσει να φροντίζει την Κορίνα.

Πώς θα θέλατε να δείτε τον ρόλο να καταλήγει;

Θα ήθελα η Κορίνα να μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και για το τι του έχει κάνει ο Ακύλας και έπειτα να τον αντιμετωπίσει ευθέως. Θα ήθελα να τη δω να στέκεται δυναμικά απέναντί του, θα ήθελα να ενηλικιωθεί.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Βασιλώττο;

Ο Γιάννης είναι ένα φοβερό παιδί, με χιούμορ και ωραίος συνεργάτης. Έχουμε καταφέρει να βρούμε τη χημεία για την Κορίνα και τον Μπάμπη και μαζί προσπαθούμε να δουλέψουμε την κάθε σκηνή. Είμαι πολύ τυχερή.

Media Τελευταίες ειδήσεις