Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στέλνουν τον Αρναούτογλου… στη ζούγκλα!

Στέλνουν τον Αρναούτογλου… στη ζούγκλα!

Τη «Φάρμα» ήθελε, αλλά… ζούγκλα θα του προκύψει. Ο λόγος για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που εκτός από το «The 2Night Show», συζητά να αναλάβει και την παρουσίαση της καινούργιας εκπομπής που θέλουν να κάνουν στον ΑΝΤ1.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά τη σαρωτική πορεία του «Survivor» και την άνοδο του ΣΚΑΪ στους πίνακες τηλεθέασης, ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να βρει πώς θα… επιβιώσει στη «μάχη» της τηλεθέασης. Έτσι, ανάμεσα σε πολλά project τα οποία μελετούν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι και το «I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!», στο οποίο συμμετέχουν γνωστά πρόσωπα του θεάματος, οι λεγόμενοι «επώνυμοι» και περνούν… τα πάνδεινα, μέχρι να βροντοφωνάξουν «Είμαι διάσημος. Πάρτε με από δω…»!

Αυτό λοιπόν το παιχνίδι που προβάλλεται με επιτυχία σε πολλές χώρες είχε προταθεί και παλαιότερα στον ΑΝΤ1, προ «Survivor» του ΣΚΑΪ, αλλά τότε… ούτε να το συζητήσουν και λόγω υψηλού κόστους, αλλά και λόγω των δυσκολιών που υπάρχουν στην παραγωγή του. Τώρα όμως που ισχύει το «ο σώζων εαυτόν σωθήτω» το έφεραν ξανά στο τραπέζι και μάλιστα… πλήρωσαν και καπάρο, μέχρι να πάρουν την τελική απόφαση.

Έτσι άρχισαν τις διερευνητικές συναντήσεις με «celebrity», ενώ εκεί, στο τραπέζι των συσκέψεων κάθισε κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όχι όμως για να λάβει μέρος, αλλά για να το παρουσιάσει, όπως είχε κάνει και με το… αντίπαλο δέος, το «Survivor» όταν το πρόβαλε το MEGΑ. Έτσι, αφού  μάλιστα είναι γνωστό ότι τόσο ο ίδιος ο παρουσιαστής όσο και τα στελέχη του ΑΝΤ1 θέλουν να αναλάβει μία ακόμα εκπομπή, θα… εξυπηρετηθούν όλες οι πλευρές.

Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί οριστικά ότι θα το κάνουν, αφού όπως προανέφερα, είναι ακόμα στο στάδιο… της εξέτασης. Ένα ακόμα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσουν στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι τι θα γίνει με την εκπομπή «The 2Night Show», τους δύο περίπου μήνες που θα στείλουν τον Άρνι στη ζούγκλα μαζί με τους celebrities διαγωνιζόμενους.

Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά αν τελικά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφασίσουν να το κάνουν, τότε ότι στις αρχές Απριλίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει τους «celebrities» του και θα πάει στη ζούγκλα για να τραβήξουν αυτοί… κακουχίες κι ο ΑΝΤ1 άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε