Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στενεύει ο κλοιός για την Κατερίνα Καινούργιου…!

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Το τέλος της εκπομπής τους, της «Spata Live», ανακοίνωσαν χθες οι ίδιοι οι παρουσιαστές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη, μετά την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1.

Ο βασικός λόγος του «κοψίματος» της απογευματινής εκπομπής ήταν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σε άλλη περίοδο μπορεί να της δινόταν παράταση και να γίνονταν προσπάθειες βελτίωσης, αλλά με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τακτική «πονάει χέρι, κόβω χέρι…» και να την «φάνε» από το τηλεοπτικό τοπίο.

Ωστόσο ανακοινώνοντας το «κόψιμό» τους οι παρουσιαστές ανέφεραν ότι η εκπομπή τους έκανε υψηλότερα νούμερα από ανταγωνιστικές εκπομπές, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς το «Λόγω TiVis» του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου. Μετά δε τη δημοσιοποίηση του «κοψίματος» είναι αλήθεια ότι φούντωσαν ξανά οι φήμες και τα σχόλια για την εκπομπή του ALPHA, με πολλούς να αναφέρουν ότι θα έπρεπε κι αυτή να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Πάντως όπως φαίνεται, τουλάχιστον προς το παρόν και παρά την κίνηση του ΑΝΤ1, στο κανάλι της Κάντζας επιμένουν να κρατούν στον αέρα την εκπομπή τους, αλλά χωρίς να κάνουν σοβαρές προσπάθειες και έτσι… προϊδεάζουν την εξέλιξή της!

Αξίζει δε να αναφέρω ότι τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πως η εκπομπή θα… ενισχυθεί με ένα ακόμα πρόσωπο, αλλά για να λέμε την αλήθεια αν είναι το πρόσωπο που ακούγεται ότι θα βρεθεί στην παρέα της απογευματινής παρέας τότε δεν πρόκειται για κάποια σημαντική αλλαγή που αναμένεται να φέρει τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού…!

Όπως και να έχει το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο για την απογευματινή εκπομπή του ALPHA και το αν η Κατερίνα Καινούργιου θα συνεχίσει να είναι στον αέρα. Ο κλοιός γύρω από την «κεντρικιά» παρουσιάστρια και την παρέα της στενεύει και δεν αποκλείεται λοιπόν αν η εκπομπή, η «Λόγω TiVis» συνεχίσει και χωρίς το «Spata Live» απέναντί της να συγκεντρώνει λίγους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA, τα στελέχη να αποφασίσουν το «κόψιμό» της, ακολουθώντας την τακτική «πονάει χέρι… κόβει χέρι», αφού είναι σαφές ότι δεν μπορούν να κάνουν βελτιωτικές κινήσεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε