Πέμπτη, 30 Μαΐ
27oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην… αλλαγή «Καλή μου συμπεθέρα»

Στην… αλλαγή «Καλή μου συμπεθέρα»

Ήταν μία από τις πολλά υποσχόμενες ελληνικές σειρές της φετινής σεζόν… αλλά τελικά οι επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης δεν είναι οι αναμενόμενες και ποθητές για το κανάλι του Αμαρουσίου.

Έτσι λοιπόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν να δουν γιατί η σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» του Λευτέρη Παπαπέτρου με πολλούς και καλούς ηθοποιούς δεν έχει κερδίσει τόσο όσο περίμεναν το τηλεοπτικό κοινό. Προς το παρόν λοιπόν αποφάσισαν ως… πρώτη αλλαγή να την «μετακομίσουν».

Από τον καινούργιο χρόνο λοιπόν που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται καινούργια επεισόδια, η σειρά θα προβάλλεται πλέον κάθε Τρίτη βράδυ. Και αν αναρωτιέστε γιατί αυτή η αλλαγή η απάντηση βρίσκεται στους… απέναντι, στον ALPHA, όπου κάθε Δευτέρα, απέναντι από τη «Συμπεθέρα», προβάλλει τον «Αστέρα Ραχούλας», ενώ κάθε Τρίτη όπου θα βρεθεί η «Συμπεθέρα», το κανάλι της Κάντζας προβάλλει τη σειρά «Η λέξη που δεν λες».

Στον Αντ1 λοιπόν αποφάσισαν η σειρά τους να μην συνεχίσει τη «μάχη» για την τηλεθέαση με την κωμική σειρά του ALPHA, αλλά να δοκιμάσουν απέναντι στη δραματική σειρά. Το αν τελικά η αλλαγή πετύχει ή όχι θα φανεί στα ραβασάκια τηλεθέασης της Nielsen και από αυτά θα κριθεί αν γίνουν… κι άλλες αλλαγές στη σειρά…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε