Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην τελική ευθεία το «Voice»

Στην τελική ευθεία το «Voice»

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα τηλεοπτικά talent shows. Σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί το «The Voice» σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και σε λίγο καιρό όπως είναι γνωστό θα βγει από τον ΑΝΤ1.

Τις τελευταίες μέρες τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου ετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς το «The Voice» καθώς επιθυμούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου για να βγάλουν το πρώτο επεισόδιο στον αέρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Ωστόσο, θέλοντας να το προετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται, δεν αποκλείεται να πάρει μία μικρή αναβολή και να βγει στον αέρα τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου, αλλά αυτό θα αποφασιστεί οριστικά τις επόμενες ημέρες. Βέβαια ήδη έχουν επιλεγεί οι περισσότεροι από τους 120 με 130 περίπου διαγωνιζόμενους που θα συμμετέχουν στην πρώτη φάση μετά τα castings που έχουν γίνει. Η πρώτη φάση είναι 7 επεισοδίων και σε αυτή θα είναι η διαδικασία των auditions με κάθε μέλος της τετραμελούς κριτικής επιτροπής να επιλέξει 16 άτομα για την ομάδα του.

Έτσι στην επόμενη φάση που έχει τον τίτλο «μάχες» θα βρεθούν 64 διαγωνιζόμενοι και μέσα σε 4 επεισόδια κάθε κριτής θα πρέπει να επιλέξει τους μισούς από αυτούς για να πάει στα live με 8 διαγωνιζομένους. Τα live λοιπόν με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα θα ξεκινήσουν με 32 διαγωνιζόμενους και ο τελικός θα είναι το 6ο live, στο οποίο θα βρεθούν μόνο 4 διαγωνιζόμενοι, ένας δηλαδή από κάθε ομάδα των κριτών. Σε αυτόν θα αποφασιστεί ποιος θα έχει την ωραιότερη φωνή κερδίζοντας το «The Voice».

Η όλη διαδικασία βασίζεται κυρίως στα φωνητικά προσόντα των διαγωνιζομένων κι όχι στη σκηνική τους παρουσία κι αυτό είναι και το ενδιαφέρον του concept παγκοσμίως. Για την κριτική επιτροπή έχει ήδη «κλείσει» ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιοι θα καθίσουν στις άλλες δύο καρέκλες. Το talent show όπως ανέφερα δεν δίνει σημασία ούτε στη σκηνική παρουσία και στην εμφάνιση του διαγωνιζομένου, αλλά μόνο στη φωνή του οπότε περιμένουμε να ακούσουμε ωραίες φωνές. Μάλιστα, στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά τη διαδικασία των castings είναι πολύ αισιόδοξοι γιατί όπως λένε έχουν βρεθεί διαγωνιζόμενοι με πολύ καλές φωνές. Υπομονή λοιπόν λίγο καιρό και θα το διαπιστώσουμε… με τα αυτάκια μας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε