Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Οι ανατροπές δεν φαίνεται να έχουν τέλος στο Survivor και οι παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν κάθε φορά στα νέα δεδομένα.

Με το Survivor να έχει μπει στην τελική ευθεία το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα λείψουν οι ανατροπές, με τα δεδομένα να αλλάζουν για τους παίκτες διασήμων και μαχητών. Ενώ περιμένουμε ακόμα το πέρασμα στα ατομικά αγωνίσματα, μια ακόμα αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης αλλάζει τα μέχρι πρότινος δεδομένα, καθώς είναι πλέον μία η ατομική ασυλία.

Όλοι οι παίκτες θέλουν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό και θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν με κάθε τρόπο! Η στρατηγική μάλιστα φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο για την πορεία του Survivor που σε λίγο καιρό θα αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα.

Το φανατικό κοινό του Survivor εδώ και αρκετά επεισόδια μιλά για τη δημιουργία μιας νέας και μάλιστα μεικτής κλίκας, με πρωταγωνιστές την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να προσεγγίζει παίκτες των μαχητών μετά τη διάλυση της αρχικής κλίκας των διασήμων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Δεν είναι τυχαίο που φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά στον Κωνσταντίνο Βασάλο, τη Σάρα Εσκενάζυ και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Οι περισσότεροι μιλούν για τη νέα κλίκα του Survivor που θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης. Αρκεί να θυμηθούμε και τις απόψεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που είχε δηλώσει ανοιχτά σε Συμβούλιο του Νησιού πως θα σταματήσει να ψηφίζει αγωνιστικά αν διαπιστώσει πως κάποιος κινείται σε βάρος της ομάδας των μαχητών.

 

Αυτό όμως που αξίζει να θυμηθούμε είναι οι δηλώσεις των παικτών πριν καν ξεκινήσει το Survivor, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να δηλώνει ευθέως πως μπαίνει στο παιχνίδι με στρατηγική. “Στο Survivor θα κερδίσω γιατί έχω κάνει μια στρατηγική και έχω προετοιμαστεί πολύ ψυχολογικά. Πιστεύω ότι δεν είναι θέμα δύναμης αλλά πιο πολύ θέμα ψυχής οπότε επειδή τα έχω καταφέρει σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις πιστεύω ότι θα είμαι ο νικητής”, δήλωνε πριν καν ξεκινήσει το Survivor ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Δεν φαίνεται διατεθειμένος να σταματήσει πουθενά μέχρι να φτάσει και εκείνος στον τελικό για να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor.

Οι προβληματισμοί αυτοί όμως απασχολούν και τους παίκτες που βρίσκονται ακόμα μέσα στο παιχνίδι, με τον Μπο που είναι υποψήφιος για αποχώρηση να εκτιμά ότι όταν το Survivor γίνει ατομικό θα δούμε πράγματα που δεν περιμέναμε. “Όταν θα γίνει το παιχνίδι ατομικό βέβαια θα πέσουν πολλές μάσκες και θα δούμε πράγματα που ίσως δεν τα περιμένουμε”, δηλώνει στην κάμερα του Survivor. Πράγματι τότε κάθε παίκτης θα φροντίζει για την προσωπική του επιτυχία και θα οργανώνει τη στρατηγική του κατά τέτοιο τρόπο ώστε να κρατηθεί ζωντανός μέχρι τέλους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ! Αγγελόπουλος καρφώνει Βαλαβάνη: Βοηθάει λιγότερο στη συμβίωση! [vid]

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Survivor: Μπο και Κοκκινάκης υποψήφιοι – Ποιός παίκτης αποχωρεί

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε