Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Στηρίζω»: καμπάνια των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας

«Στηρίζω»: καμπάνια των ιδιωτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας

Βρίσκονται καθημερινά ο ένας απέναντι από τον άλλον δίνοντας τη «μάχη» της τηλεθέασης. Τώρα όμως ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν μαζί «μάχη» για να ανακαινιστεί η Γ’ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ».

Ο λόγος για τα μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ, τους Ιδιωτικούς Τηλεοπτικούς Σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας, που μέσα από κοινή καμπάνια με τίτλο ΣΤΗΡΙΖΩ, συνδράμουν στην ανακαίνιση της Γ’ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών του ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ».

Από τις αρχές της βδομάδας λοιπόν, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έως τις 23:59 το βράδυ της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου οι γραμμές των εταιριών κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE – VODAFONE – WIND) θα είναι ανοιχτές για να δέχονται τη στήριξη των πολιτών με ένα SMS στο 19059 που στοιχίζει 1,23€ εκ των οποίων το 1€ πηγαίνει στην ανακαίνιση. Παράλληλα, τα κανάλια εντάσσουν ειδικά αφιερώματα μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία Ειδήσεών τους ώστε να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για την δραστηριότητα και το έργο της Ογκολογικής Μονάδας και της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία», καθώς και την ανάγκη να συμβάλουμε όλοι, για να στηρίξουμε το έργο της, μέσω της κατασκευής και συντήρησης των αναγκαίων υποδομών που απαιτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κλινική.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Νοσοκομείο Σωτηρία λειτουργεί από το 1902 και χιλιάδες άνθρωποι, από όλη την Ελλάδα, έχουν δεχθεί τη φροντίδα του. Η Γ΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία έχει τώρα την ανάγκη μας και για αυτό η ΕΙΤΗΣΕΕ προσπαθεί να βοηθήσει με την καμπάνια της. Η Ογκολογική Μονάδα – Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Κλινικές της Ιατρικής Σχολής, με πολύπλευρο Κλινικό, Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό έργο. Φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην Ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση και το Κλινικό της έργο περιλαμβάνει νοσηλευόμενους ασθενείς, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, Μονάδες, Τμήματα και Ιατρεία που καλύπτουν όλο το εύρος της Παθολογίας. Προσπαθεί να καθιερώσει ένα σύγχρονο μοντέλο ιατρικής προσέγγισης που στηρίζεται στη διακλαδική προσέγγιση (multidisciplinary – ταυτόχρονη αξιολόγηση του ασθενή από πολλούς γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων) και στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση (κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν υπάρχει μια «συνταγή» για όλους). Η δράση πρόκειται να υλοποιηθεί μέσω της ΜΚΟ της Μονάδας του Ογκολογικού Κέντρου Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΟΚΙΒΕΕ). Το ΟΚΙΒΕΕ είναι μια Αστική, μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με πολυετή προσφορά και δραστηριότητες, με αποκλειστικά κοινωφελή και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σκοπός του ΟΚΙΒΕΕ είναι η καταγραφή, η εκπαίδευση, η ενημέρωση, η έρευνα, η προαγωγή της ιατροβιολογικής επιστήμης και γενικά η αφιλοκερδής παροχή υπηρεσιών υγείας στο χώρο της παθολογίας, της ογκολογίας και των νοσημάτων που σχετίζονται με αυτή άμεσα ή έμμεσα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Η ΕΙΤΗΣΕΕ «επιστράτευσε» λοιπόν πολλά από τα πρόσωπα, δημοσιογράφους, παρουσιαστές και ηθοποιούς, τα οποία εργάζονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς που είναι μέλη της και δημιούργησαν 5 τηλεοπτικά video για να ενημερώσουν τους πολίτες και να ζητήσουν τη συνδρομή τους. Έτσι όσοι θέλουν μπορούν αποστέλλοντας SMS στο 19059 να στηρίξουν το έργο της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΓΝΑ «Η Σωτηρία» προσφέροντας κάτι μικρό για το Νοσοκομείο που προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε