Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στις 22 Ιουλίου η συναυλία για τη ΣΤΡΟΦΗ

Στις 22 Ιουλίου η συναυλία για τη ΣΤΡΟΦΗ

Δύο βδομάδες μετά από την προγραμματισμένη ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η συναυλία που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ρυθμός 949» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) ΣΤΡΟΦΗ που από το 1988 παρέχει τις υπηρεσίες και τη φροντίδα του σε εφήβους, 13 έως 21 ετών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα κατάχρησης ή εξάρτησης.

Έτσι, ενώ η συναυλία ήταν να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 8 Ιουλίου, λόγω της τρέχουσας κοινωνικής κατάστασης αλλάζει ημερομηνία και θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου, στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας). Πολλοί καλλιτέχνες, όπως οι DEMY, GINNΟ, GOIN’ THROUGH, KINGS, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN, REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και άλλοι θα λάβουν μέρος στη συναυλία που διοργανώνει ο «Ρυθμός 949» για να βοηθήσει στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης για το έργο της ΣΤΡΟΦΗ αλλά και για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί οι ONIRAMA πριν από λίγες ημέρες έδωσαν αποκλειστική συνέντευξη στο Web Radio Strofi, ενώ προχθές, την Τετάρτη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Σταμάτη Din Dan Done.

Αυτή τη φορά όμως δεν έκαναν την εκπομπή τους στο «Ρυθμός 949» αλλά στο διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό που λειτουργεί στη ΣΤΡΟΦΗ, όπου μίλησαν με τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Σταμάτης Din Dan Done είπαν ότι την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα είναι και αυτοί στο South Coast (Α’ Πλαζ Βούλας) μαζί με όσους θελήσουν να παρακολουθήσουν τη συναυλία αλλά και για να βοηθήσουν και στο έργο του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε