Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο «Dancing» θα χορεύουν… μόνοι τους!

Στο «Dancing» θα χορεύουν… μόνοι τους!

«Το καλό πράγμα φαίνεται από την αρχή» και όπως λοιπόν φάνηκε από την πρεμιέρα του, ο 5ος κύκλος του talent show δεν είναι και… πρώτης ποιότητας.

Βέβαια στον ΑΝΤ1 υποστηρίζουν ότι δεν έχουν να κάνουν τίποτα περισσότερο από αυτά που έκαναν και στους προηγούμενους κύκλους, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το «Dancing with the stars» έχει μπει στον… αυτόματο πιλότο και για αυτό κι οι τηλεθεατές επιλέγουν… άλλες πτήσεις. Χαρακτηριστικό είναι το ότι το «Music School» του MEGA σημείωσε υψηλότερες τηλεθεάσεις!

Χθες, στο 3o live του το talent show χορού έδινε την αίσθηση της… χαλαρότητας, λες και όλοι εκεί ήταν σε πρόβα και «μαρκάριζαν» τι θα κάνουν όταν βρεθούν στον αέρα. Ορισμένοι από τους διαγωνιζομένους… έσουρναν τα πόδια τους πάνω στην πίστα, αποδεικνύοντας ότι θέλουν μαθήματα… βαδίσματος, πόσο μάλλον που και αυτοί, όπως και τα στελέχη του ΑΝΤ1 τους επέλεξαν για να επιδείξουν τις χορευτικές ικανότητες που είναι σαφές ότι δεν έχουν.

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου πήραν την απόφαση να ολοκληρώσουν το DWTS και για αυτό και… έβαλαν στην πίστα ό,τι, ή μάλλον όποιους ήθελαν «βαφτίζοντάς» τους star. Και ναι μεν στη χώρα μας ό,τι θέλεις τους δηλώνεις, αλλά για ορισμένες… δηλώσεις, όπως αυτές του χορευτή, ε… πρέπει να μπορούν να βαδίσουν και να έχουν αίσθηση του ρυθμού.

Αν μιλούσαμε για τραγούδι, θα λέγαμε ότι η «συνάντηση» με το πεντάγραμμο δεν έγινε ποτέ. Επειδή μιλάμε για χορό, θα πούμε ότι η συνάντηση με το ρυθμό δεν πραγματοποιήθηκε παρά ελάχιστες φορές και αυτό μάλλον κατά τύχη! «Γούστο τους, καπέλο τους και πρόγραμμά τους», θα πει κάποιος. Σωστά και κανείς δεν μπορεί να πάρει τις αποφάσεις για λόγου τους. Μόνο που τις τελικές αποφάσεις τις παίρνουν οι τηλεθεατές, επιλέγοντας να δουν ό,τι τους αρέσει.

Κι αν κρίνουμε από τα ποσοστά τηλεθέασης και του 3ου live οι τηλεθεατές δεν πείστηκαν να συντονιστούν στον ΑΝΤ1, αφού για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του το DWTS σημείωσε 25,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ από τις 9 έως τις 11 που είχε απέναντί του το «Music School» έκανε 20,6% μέσο όρο, ενώ το talent show του MEGA με τα παιδιά συγκέντρωσε περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας 23,2% μέσο όρο. Με τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης που όσο περνούν τα live γίνονται όλο και πιο χαμηλές, έτσι όπως πάει το DWTS θα βγαίνει στον αέρα και θα χορεύουν μόνοι τους, χωρίς τηλεθεατές. Όσοι βέβαια… χορεύουν, γιατί το χορό πολλοί αγάπησαν, αλλά τελικά, λίγοι τον κατάφεραν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε