Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στον ΑΝΤ1 ανοίγουν… περτικαλάδες

Στον ΑΝΤ1 ανοίγουν… περτικαλάδες

Όχι μόνο έπιασαν τους στόχους τους, αλλά τους ξεπέρασαν, με αποτέλεσμα να το γλεντάνε… μνημονιακά! Ενώ, λοιπόν, ίσως προ οικονομικής κρίσης η σαμπάνια θα έρεε στο κανάλι του Αμαρουσίου, τώρα το γλεντάνε με… περτικαλάδες.

Αλλά το γλεντάνε, έστω και μνημονιακά και εδώ που τα λέμε έχουν πολλούς λόγους να αισθάνονται δικαιωμένοι από την πορεία του καινούργιου talent show που έφεραν στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, του «Rising Star».

Κατ’ αρχάς έως σήμερα η εφαρμογή του πρωτότυπου talent show με την οποία οι τηλεθεατές γίνονται κριτές έχει ξεπεράσει τα 290.920 downloads και συνεχώς αυξάνονται οι χρήστες που την κατεβάζουν για να λάβουν μέρος στα επόμενα live. Στην πρεμιέρα του πάντως η πρωτοτυπία της διαδραστικότητας του «Rising Star» κέρδισε τους τηλεθεατές αφού καταγράφηκαν περισσότεροι από 1.200.000 ψήφοι.

Οι δέκα πόλεις μάλιστα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή είναι κατά σειρά: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λεμεσός, Καλλιθέα, Πειραιάς, Αχαρνές, Περιστέρι, Δήμος Στροβόλου, Λάρισα και Λάρνακα, αποδεικνύοντας ότι το talent show έκανε και τους τηλεθεατές της Κύπρου να συμμετέχουν σε αυτό.

Επίσης, εκτός από τις ψήφους μέσω της ειδικής εφαρμογής και τα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen κατέγραψαν 34,9% καθαρό μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι στην παρουσίαση του «Rising Star» που είχε γίνει για τους δημοσιογράφους στελέχη του ΑΝΤ1 μου είχαν πει ότι στόχος τους ήταν να φτάσουν το 35% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό, οπότε έχουν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι που το καινούργιο talent show τους, το «Rising Star»… ανέτειλε δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε