Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στρώνει τραπέζι… με Ελλάδα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όποιος γυρίζει… μυρίζει! Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει οδοιπορικό με σκοπό τις μυρωδιές από τις κουζίνες στα χωριά να τις φέρει… στις οθόνες μας, δίνοντας τις συνταγές για να τις κάνουν όσοι τηλεθεατές επιθυμούν. Στην κουζίνα της η Ντίνα Νικολάου λοιπόν θα ετοιμάζει τοπικές συνταγές από μέρη που θα έχει επισκεφτεί και όταν τις εκτελεί θα τις βάζει στο τραπέζι της, ένα τραπέζι που θα είναι στρωμένο με ελληνικά φαγητά και προϊόντα.

Κάθε Σάββατο, στις 15:45, η Ντίνα Νικολάου μέσα από την εκπομπή της «Ένα τραπέζι Ελλάδα» στον ΣΚΑΪ, θα ταξιδεύει σε όλη τη χώρα, θα γεύεται παραδοσιακά προϊόντα και θα μαθαίνει τα μυστικά των τοπικών πιάτων. Σε κάθε επεισόδιο θα πηγαίνει και σε διαφορετικό μέρος για να συναντήσει τους ντόπιους που αγαπούν το καλό φαγητό και γνωρίζουν όλα τα μυστικά της τοπικής τους κουζίνας. Μαζί θα δοκιμάζουν γεύσεις παλιές, αλλά και νέες, ενώ θα μαγειρεύουν έξω από τις κουζίνες, σε γραφικές τοποθεσίες και παραδοσιακές αυλές. Στο τέλος κάθε επεισοδίου η Ντίνα Νικολάου θα επιστρέφει στο «σπίτι» της και το πλατό της εκπομπής θα γεμίζει μυρωδιές από τις νέες συνταγές που θα δημιουργεί η ίδια εμπνευσμένη από το ταξίδι της, με σκοπό να μεταφέρει στα σπίτια των τηλεθεατών τη σύγχρονη γεύση του ελληνικού τραπεζιού.

Τα πρώτα πιάτα θα σερβιριστούν στο «Ένα τραπέζι Ελλάδα» το Σάββατο 11 Οκτωβρίου με σκοπό να μάθουμε τις «κρυμμένες» γεύσεις από πολλά μέρη της χώρας μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε