Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survival: Το πρώτο Συμβούλιο και η πρώτη ψηφοφορία για αποχώρηση

Survival Secrets

Τίποτα δεν έλειπε από το χθεσινό επεισόδιο του Survival Secret. Στο επόμενο επεισόδιο έρχονται πολλές εκπλήξεις.

Τρία επεισόδια του Survival Secret έχει παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το τηλεοπτικό κοινό. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης που πραγματοποιείται στην Κουρούτα της Ηλείας ενώνει δύο ομάδες που αγωνίζονται για να αποκτήσουν το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Σήμερα το επεισόδιο αναμένεται να καθηλώσει το κοινό με το πρώτο Συμβούλιο και την πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση.

Τα πρώτα επεισόδια του Survival Secret

Από το πρώτο επεισόδιο του Survival Secret υπήρχαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τότε, ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης είχε χάσει τον έλεγχο για ένα καρπούζι. Στο δεύτερο επεισόδιο οι πρώτες φιλίες άρχισαν να σχηματίζονται με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους στην παραλία που θα περάσουν ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές για αρκετό καιρό ακόμα. Στο χθεσινό τρίτο επεισόδιο, μαζί με τις πρώτες φιλίες, ήρθαν και οι πρώτες… εντάσεις!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=186&v=I8KCjuYN7sY

Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες

Αυτή τη φορά, ο  καβγάς ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. «Εσύ στην ομάδα σου. Εμείς από εδώ» φώναζε ο Άρης Μπαλαμπάνης στον Γιάννη Αϊβάζη που απαντούσε: «Για χαλάρωσε λίγο. Εντυπώσεις δεν κερδίζετε έτσι Άρη». Έτσι ξεκίνησε η πρώτη κόντρα στο Survival Secret ανάμεσα σε δύο παίκτες διαφορετικών ομάδων. Οι συμπαίκτες τους προσπαθούσαν να τους συγκρατήσουν με τους δύο παίκτες να φαίνεται να μη θέλουν να δώσουν τέλος στην λογομαχία τους.

Μάλιστα, ο Γιάννης κάποια στιγμή πετάγεται σαν σίφουνας επιθετικά προς το μέρος του Άρη Μπαλαμπάνη. Το αποτέλεσμα ήταν λίγα ματς μετά, ο αγώνας να διακοπεί για να συνεχιστεί το επόμενο πρωί καθώς υπήρχε αρκετή ένταση. Τα πνεύματα ηρέμησαν και το τρίτο αγώνισμα του Survival Secret συνέχισε την επόμενη μέρα, όμως η πρώτη κόντρα σήμαινε πολλά για το κλίμα των δύο ομάδων.

Ο… πικρός καφές της Ιρένε Τροστ

Στο τρίτο επεισόδιο του Survival Secret, η Ιρένε Τροστ και ο Τάσος Μπερδέσης ήταν τα δύο άτομα που επιλέχθηκαν από την ομάδα, αφού ήταν οι καλύτεροι παίκτες για να πάνε στο παντοπωλείο και να πάρουν τις προμήθειες που δικαιούνταν με βάση τη νίκη τους.

Αντί όμως εκεί η Ιρένε Τροστ να λειτουργήσει με βάση το καλό της ομάδας της, έπραξε εν μέρει προς το συμφέρον της. Τα τρόφιμα που μπορούσαν να αγοράσουν είχαν πάνω αντίστοιχα τις τιμές τους σε πουγκιά. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχε για τους δύο αυτούς παίκτες η δυνατότητα να πιουν έναν καφέ που αντιστοιχούσε σε ένα πουγκί.

Η τραγουδίστρια ενώ θα μπορούσε να πάρει όσο πιο πολλά πουγκιά χρειαζόταν προς όφελος της ομάδας της, αγόρασε τον καφέ! Και σαν να μην έφτανε αυτό, στον γυρισμό δεν το ομολόγησε στην ομάδα της και το κράτησε μυστικό. Κάτι σαν να λέμε Survival… Secret! Η ίδια βέβαια αργότερα στις κάμερες του Survival Secret ομολόγησε το λάθος της.

Βόλτα για δύο με τα άλογα

Έξω από το σκηνικό του Survival Secret, ο παρουσιαστής Κώστας Σόμμερ καλωσόρισε στην Κουρούτα τη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Το όμορφο ζευγάρι που είναι αχώριστο, πήγε στον ιππικό όμιλο για να δει από κοντά όμορφα άλογα και να κάνει ιππασία.

Το πρώτο Συμβούλιο και η πρώτη ψηφοφορία

Σήμερα αναμένεται το νέο επεισόδιο του Survival Secret, έτοιμο να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Αυτό το επεισόδιο δεν θα είναι σαν όλα τα άλλα. Ο Κώστας Σόμμερ στο τρέιλερ καλωσορίζει τους παίκτες των δύο ομάδων στο πρώτο Συμβούλιο όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ψηφοφορία για το ποιος θα αποχωρήσει από την παραλία. Ο παρουσιαστής ενημερώνει παίκτες και κοινό ότι το Συμβούλιο θα γίνεται κάθε εβδομάδα.

Τα πρόσωπα όλων των παικτών δείχνουν αμήχανα και αγχωμένα για το ποιος θα αποδειχθεί ο πιο αδύναμος ή… δυνατός κρίκος της ομάδας. “Πρέπει να αποφασίσουμε αν θα βγάλουμε τον πιο δυνατό ή τον πιο αδύναμο”, ισχυρίζεται ο Γιώργος Μανίκας σχετικά με τα κριτήρια που θα ψηφίσει η κάθε ομάδα.

Ποιος δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι για τη διεκδίκηση του επάθλου και των 150.000 ευρώ; Η απάντηση σήμερα στις 20:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις