Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survival Secret: Το αποψινό χρήσιμο έπαθλο και η αποχώρηση που θα στοιχίσει

Survival Secret

Νέο επεισόδιο του Survival Secret αναμένουμε απόψε από το κανάλι του Epsilon. Το δύσκολο αγώνισμα, το έπαθλο που θα διευκολύνει τη ζωή τους και η πρώτη αποχώρηση.

Το Survival Secret άρχισε την προηγούμενη εβδομάδα να… αποκαλύπτεται. Το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα, και αυτή η εβδομάδα φαίνεται ότι θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Η περίοδος προσαρμογής θα φέρει εκπλήξεις που θα καθηλώσουν το κοινό.

Τα πρώτα αγωνίσματα του Survival Secret ήταν σχετικά εύκολα. Οι δύο ομάδες άρχισαν την πρώτη εβδομάδα προβολής του ριάλιτι, να προσαρμόζονται στο μαγευτικό τοπίο της Κουρούτας. Φυσικά, μαζί με τις πρώτες φιλίες υπήρχαν και οι πρώτες εντάσεις, οι οποίες επηρέασαν αρνητικά το κλίμα των δύο ομάδων. Είναι όμως πολύ νωρίς για να κρίνουμε και το τι μέλλει γενέσθαι στο μέλλον παραμένει άγνωστο…

Το δύσκολο αγώνισμα και το πού χρήσιμο έπαθλο

Αυτή η εβδομάδα φαίνεται από το τρέιλερ ότι θα ρίξει τους παίκτες του Survival Secret στα βαθιά… Οι “Αετοί” και οι “Αγωνιστές” θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο. Το έπαθλο θα διευκολύνει τη ζωή τους στην παραλία, για αυτό πρέπει οι δύο ομάδες να βάλουν τα δυνατά τους.

Το αγώνισμα του αποψινού επεισοδίου του Survival Secret απαιτεί ταχύτητα αλλά και ευστοχία. Οι παίκτες των δύο ομάδων καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με σκοινιά και μπάλες. Νικητής αναδεικνύεται αυτός ο παίκτης που θα καταφέρει να βάλει τις μπάλες στον κυκλικό στόχο στην άμμο.

Η πρώτη αποχώρηση του Survival Secret

Και ενώ το έπαθλο θα κάνει τη ζωή των νικητών πιο εύκολη, η πρώτη αποχώρηση του Survival Secret, θα την δυσκολέψει. Η Κατερίνα Νάκα και η Ελισάβετ Αντωνιάδου είναι οι δύο υποψήφιες για αποχώρηση. Τα δύο κορίτσια αποδείχθηκαν οι πιο αδύναμοι κρίκοι της κάθε ομάδας, αφού οι συμπαίκτες τους τις έθεσαν υποψήφιες. Το κοινό όμως ήταν αυτό που αποφάσισε ποια από τις δύο θα παραμείνει και θα συνεχίσει να διεκδικεί το έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Στο τρέιλερ, είναι εμφανές ότι ούτε η Κατερίνα Νάκα ούτε η Ελισάβετ Αντωνιάδου θέλουν να φύγουν. Στην τελική, το παιχνίδι δεν έχει ακόμα αρχίσει καλά καλά! Η Ελισάβετ εμφανίζεται σκυθρωπή και αγχωμένη για το αποτέλεσμα, ενώ η τραγουδίστρια κρατά το χέρι της Πωλίνας Τριγωνίδου και της φίλης της πριν από το παιχνίδι, Μαρίας Ματσούκα. Οι δύο υποψήφιες προσπαθούν να φανούν δυνατές στην ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Κώστα Σόμμερ, που θα γίνει απόψε.

Το τρέιλερ

Η Κατερίνα Νάκα ή η Εβελίνα Αντωνιάδου θα αποχωρήσει από το Survival Secret λίγο πριν αυτό καλά καλά ξεκινήσει; Ποια δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι για τη διεκδίκηση του επάθλου και των 150.000 ευρώ; Ποια θα είναι η επίπτωση αυτής της αποχώρησης στην κάθε ομάδα; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι και τι κλίμα θα διαμορφωθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες, των «Αετών» και των «Αγωνιστών»;

Η απάντηση στις οθόνες μας απόψε στις 20:00 από το κανάλι του Epsilon. Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survival Secret:

Media Τελευταίες ειδήσεις