Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survival Secret: Οι παίκτες, οι εντάσεις και οι πρώτες φιλίες

Survival Secret

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ το νέο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret από το κανάλι του Epsilon. Δείτε τι χάσατε από το πρώτο επεισόδιο που άγγιξε στην τηλεθέαση έως και το 28,5% του νεανικού κοινού!

“Κυρίες και κύριοι καλησπέρα, είμαι ο Κώστας Σόμμερ και σας καλωσορίζω στο Survival Secret!”… Και κάπως έτσι ξεκίνησε το νέο ριάλιτι επιβίωσης Survival Secret από τη συχνότητα του Epsilon. Δείτε όσα χάσατε από τη χθεσινή πρεμιέρα.

Στην μαγευτική περιοχή της Κουρούτας στην Ηλεία διεξάγεται το παιχνίδι με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ. Το επεισόδιο ξεκίνησε με την πρώτη γνωριμία του κοινού με τους συμμετέχοντες και στη συνέχεια, οι παίκτες αμέσως “έπεσαν στα βαθιά”. Έτσι, το πρώτο παιχνίδι των ομάδων ξεκίνησε και οι παίκτες έπεσαν στην παραλία…

Το πρώτο παιχνίδι

survival

Σκοπός των δύο ομάδων ήταν να καταφέρουν να σχηματίσουν το σήμα κατατεθέν της ομάδας τους που θα τους συντροφεύσει έως το τέλος του ριάλιτι.  Για να το καταφέρουν αυτό, οι παίκτες του Survival Secret έπρεπε να πηδήξουν στην παραλία ώστε να φτάσουν στη στεριά χρησιμοποιώντας μόνο τις σχεδίες που είχε φτιάξει η παραγωγή. 

Survival

Νικητές αναδείχθηκαν οι «Κόκκινοι» οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που συναρμολόγησαν τη σημαία της ομάδας τους που είχε το σχήμα μιας αλεπού. Το έπαθλο δεν ήταν φαγητό, εργαλεία ψαρέματος ή βοήθεια στο στήσιμο της καλύβας τους, αλλά ένα σεντούκι. Αυτό το σεντούκι έκρυβε ολόκληρο το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ που διεκδικεί ο νικητής και το οποίο για χθες τουλάχιστον, ανήκε στην ομάδα των “Κόκκινων”!

Survival Secret

Οι πρώτες εντάσεις

Μπορεί να ήταν μόλις η πρεμιέρα, αλλά οι εντάσεις… εντάσεις! Ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης ήταν αυτός που άναψε τα αίματα στην ομάδα του. Έβαλε τις φωνές για ένα… καρπούζι! Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έγινε έξαλλος που αυτοί που έκοψαν το καρπούζι, μετά δεν μάζεψαν τα υπολείμματα, με αποτέλεσμα να μαζευτούν στον χώρο μύγες. «Το καρπούζι ποιος το έκοψε; Ρε σεις θα μαζευτούν όλες οι μύγες πάνω. Αυτά πρέπει να φύγουν. Ε ρίξτε νερό» διαμαρτυρήθηκε.

«Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε αυτό και ήδη ξεκινάμε με γκρίνια και είναι βλακεία αυτό.Δεν μπορεί να δουλεύουν 5 άτομα. Είναι χαζό αυτό από την πρώτη μέρα», φώναξε ο Γιάννης Αϊβάζης. “Πολλή γκρίνια έπεσε και δεν γίνεται και έτσι”, του απάντησε η Πωλίνα Τριγωνίδου, μία από τις πιο σέξι παίκτριες της παραλίας και έσπευσε πρώτη να μαζέψει τα πεταμένα κομμάτια καρπουζιού.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=GNABavkghoA

Survival Secret: Η τηλεθέαση

Το Survival Secret σημείωσε τηλεθέαση μέσο όρο στο γενικό 22,6% και στο δυναμικό 24,9%. Μάλιστα, άγγιξε ακόμα και το 28,5% στο νεανικό κοινό!

Σήμερα αναμένεται νέο επεισόδιο του Survival Secret το βράδυ στις 20:00. Είναι έτοιμες οι δύο ομάδες να τα δώσουν όλα για το αποψινό πολύ σημαντικό έπαθλο; Ποιες θα είναι οι φιλίες που θα σχηματιστούν πρώτες στο ριάλιτι επιβίωσης; Τι εκπλήξεις κρύβει σήμερα το επεισόδιο; Η απάντηση στις οθόνες μας.

Survival Secret

Γνωρίστε εδώ τους παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις