Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor 2017: Άνω κάτω οι Μαχητές! Τρελό θάψιμο Τσανγκ – Βασάλου σε Σπαλιάρα [vid]

Survivor 2017: Άνω κάτω οι Μαχητές! Τρελό θάψιμο Τσανγκ – Βασάλου σε Σπαλιάρα [vid]

“Καρφιά” εναντίον του Σπαλιάρα είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Δείτε τι είπαν για το γνωστό μοντέλο, ο Ορέστης Τσανγκ και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Survivor χωρίς ίντριγκες δεν γίνεται και στο χθεσινό επεισόδιο, ξεχώρισε αυτή του Ορέστη Τσανγκ και του Κωνσταντίνου Βασάλου εναντίον του Γιάννη Σπαλιάρα. Δείτε τι είπαν…

Θυμίζουμε ότι ο Ορέστης Τσανγκ και ο Γιάννης Σπαλιάρας είχαν μια ιδιαίτερα καλή σχέση ήδη από τις πρώτες μέρες που το γνωστό μοντέλο του Survivor, εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών. Φαίνεται όμως ότι κάτι άλλαξε και ο Τσανγκ πλέον αρχίζει και εκνευρίζεται με κάποιες συμπεριφορές του Σπαλιάρα. Τις σκέψεις του μοιράστηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος συμφώνησε με τα λεγόμενά του.

«Όταν ήρθε ο Σπαλιάρας μέσα στην ομάδα, έφερε μια θετική αύρα, αλλά σιγά σιγά αυτό το πράγμα αρχίζει και ξεφουσκώνει. Και δεν μπορεί να αλλάξει τις συνήθειες των Μαχητών… Δεν μπορεί μέσα σε μια βδομάδα ενώ εμείς θέλουμε να τρώμε κάτι, αυτός να το αλλάζει. Δεν είπα να μη το δοκιμάσουμε, αλλά δεν μπορεί να μας αλλάζει τα ονόματα ή να μας δίνει παρατσούκλια που δεν τα θέλουμε τόσο πολύ ή δεν μας αρέσουν» είπε ο Ορέστης Τσανγκ.

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε από την πλευρά του: «Εντάξει, πιστεύω ότι αυτό είναι μέσα στο χαβαλέ που κάνει, μη το παίρνουμε τόσο τοις μετρητοίς. Απλά, αυτό με το φαγητό, καλά θα είναι να εκφράζουν και τα άλλα τα παιδιά, τα τρία. Βλέπω ότι τα άλλα παιδιά δεν λένε τη γνώμη τους για να μην τον κακοκαρδίσουν, να είναι με το μέρος τους, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Δεν λέω εγώ να μη φάμε έτσι το φαγητό, αλλά «δεν έχω πρόβλημα, δεν έχω πρόβλημα» μετά στο τέλος λέει δεν μου άρεσε εκείνο, δεν μου άρεσε το άλλο.»

Δείτε το στιγμιότυπο του χθεσινού επεισοδίου του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε