Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor 2017: Οι 3 σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε

Survivor 2017: Οι 3 σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε

Το Survivor 2017 μπήκε δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Από την πρώτη στιγμή καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Από το πρώτο επεισόδιο του Survivor 2017 άναψαν τα… αίματα. Σήμερα Παρασκευή 17/2 θα μάθουμε ποιος δεν υπερψηφίστηκε στο Survivor 2017, δηλαδή ποιος πήρε τις λιγότερους ψήφους στην πρώτη ψηφοφορία του παιχνιδιού. Αυτός θα είναι και που θα αποχωρήσει από το Survivor.

Όπως παρακολουθήσαμε στο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor την Τετάρτη, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Κώστας Κοκκινάκης που κέρδισαν προσωπική ασυλία, πρότειναν για αποχώρηση την Σόφη Πασχάλη και τον Λάμπρο Χούτο αντίστοιχα, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού η ομάδα έδειξε ως προτεινόμενο πρόσωπο για αποχώρηση την Μαριάννα Καλλέργη. Αυτά, ο αγώνας επάθλου, δυσκολίες, συγκρούσεις και ανατροπές, σήμερα στις 21:00.

Το πρώτο επεισόδιο του Survivor ολοκληρώθηκε με μία αποχώρηση, όχι από το παιχνίδι, αλλά από την ομάδα των μαχητών, οι οποίοι ψήφισαν, προκειμένου να στείλουν στους διάσημους έναν από τους συμπαίκτες τους.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες της ομάδας, έλαβε 8 ψήφους προς αποχώρηση και αυτό έφερε την αντίδρασή του.

«Σκέφτηκαν με το να βγάλουν έναν καλό παίκτη γιατί από εκεί και πέρα οι ψηφοφορίες είναι μέσω του κοινού. Κατ’ εμέ είναι λάθος αυτό που έγινε, όχι επειδή έχω κάποιο πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί, αλλά είναι ένα αγώνισμα που έδειξε κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος πρέπει να φύγει και δεν λέω αν κάτσω εγώ είναι σωστό ή λάθος, αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσα να βοηθήσω πάρα πολύ το σύνολο. Βέβαια, το ίδιο μπορεί να πει και ο οποιοσδήποτε εδώ.

Τι να λέμε τώρα… Ίσως σκέφτηκαν λίγο διαφορετικά και όχι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Θεωρώ πάντως ότι όλοι οι άνθρωποι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Κάπως έτσι μπορεί να κρίθηκε όλο αυτό κι εγώ δεν το περίμενα, αλλά…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δείτε εδώ το βίντεο.

Το θέμα της ασυλίας στο Survivor έγινε η αιτία να ξεσπάσει άγριος καβγάς μεταξύ των παικτών. Όπως ειπώθηκε, υπήρξαν λόγια πίσω από την πλάτη, ίντριγκες και σκοπιμότητες, σχετικά με το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει.

Η μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ του Κώστα Αναγνωστόπουλου και του Πάνου Αργιανίδη. Ο πρώτος θεώρησε πως ο συμπαίκτης του προσπαθεί να πάρει παίκτες με το μέρος του, ειδικά από τη στιγμή που έφυγε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, προκειμένου να θέσει εκτός παιχνιδιού τους δυνατούς. Δείτε εδώ το βίντεο.

Στη συνέχεια, υπήρξε ένταση στο Survivor ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και την Μαριάννα Καλλέργη. Αφορμή ήταν ο τραυματισμός του Παναγιώτη στην δοκιμασία απέναντι στον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη. Δείτε εδώ το βίντεο.

Η Μαριάννα Καλλέργη, ως ρεαλίστρια, όπως τόνισε σκεφτόταν συνεχώς το χειρότερο για τον τραυματισμό, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Ειρήνη Παπαδοπούλου. «Σταμάτα τώρα, πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχεις σκεφτεί μέχρι και τον θάνατο. Να σέβεσαι ότι εγώ δεν γουστάρω ν’ ακούω τέτοιες μαλ…ες», είπε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγούδιστρια!

Διαβάστε στο zappit.gr όλες τις ειδήσεις για το Survivor 2017.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε