Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor 2017: Ποιο είναι το soundtrack των τίτλων [vid]

Survivor 2017: Ποιο είναι το soundtrack των τίτλων [vid]

Survivor Greece 2017: Δείτε ποιο soundtrack ακούτε στους τίτλους αρχής και τέλους του παιχνιδιού. Τι σημαίνει ο τίτλος του και πώς συνδέεται με το Survivor.

Πόσοι από εσάς που παρακολουθείτε το Survivor 2017 της Ελλάδας, έχετε αναρωτηθεί ποιο είναι το soundtrack που παίζει στους τίτλους έναρξης και λήξης του επεισοδίου; Δείτε ποιο είναι και τι σημαίνει ο τίτλος του.

Ύστερα από μια μικρή έρευνα, το soundtrack του φετινού ελληνικού Survivor βρέθηκε! Πρόκειται για το track, Starvation από τον μουσικό συνθέτη Thomas Bergersen. Το τραγούδι ανήκει στο άλμπουμ του με τίτλο Illusions που κυκλοφόρησε στις 22 Ιουνίου του 2011.

Ο Thomas Bergersen ίδρυσε το 2006 την δισκογραφική εταιρεία, Two Steps from Hell και είναι διάσημος για τις συνθέσεις του στα τραγούδια: Empire of Angels, Final Frontier, Children of the sun, ενώ ο ίδιος δηλώνει ότι πλέον επικεντρώνεται στο να φτιάχνει μουσική για σειρές, ταινίες ή βίντεο κλιπ.

O γνωστός συνθέτης του soundtrack που χρησιμοποιεί το Survivor Greece 2017, γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1980 στην περιοχή Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας, ενώ έχει συνθέσει τη μουσική για τις ταινίες Harry Potter, Pirates of the Caribbean, and X-Men, The Human Experience και Child 31.

Το soundtrack με τον τίτλο Starvation – που σημαίνει πείνα – συμβολίζει ακριβώς το τι νιώθουν οι Survivor παίκτες!

Ακούστε το για άλλη μια φορά αφού το ακούτε και κάθε βράδυ…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε