Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor 2017: Χαμός στο Συμβούλιο! Παπαδοπούλου εναντίον Βαλαβάνη [vid]

Survivor 2017: Χαμός στο Συμβούλιο! Παπαδοπούλου εναντίον Βαλαβάνη [vid]

Κόντρες είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και στο Συμβούλιο του Νησιού! Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Ειρήνη Παπαδοπούλου έγιναν “μαλλιά κουβάρια!”

Η μία κόντρα μετά την άλλη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 6ης Απριλίου. Βαλαβάνη και Παπαδοπούλου διαφώνησαν έντονα η μία με την άλλη στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έχει εδώ και καιρό εκφράσει την δυσανασχέτηση της με τους συμπαίκτες της στο Survivor, αφού θεωρεί ότι δεν έχουν ειλικρινείς σχέσεις μεταξύ τους και όλοι είναι χειριστικοί απέναντί της, εκτός από τον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Αγγελόπουλος πλέον έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση ενώ ο Σπαλιάρας έχει ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών με αποτέλεσμα η Παπαδοπούλου να έχει μείνει τελείως μόνη της. Οι συμπαίκτες της δεν την λαμβάνουν υπόψη αλλά η ίδια δεν θα τους χαριστεί ούτε λίγο.

Αυτό ήταν και ένα από τα θέματα συζήτησης στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor, με την ομάδα της να δηλώνει ότι δεν καταλαβαίνει τι εννοεί και είναι υπερβολική.

Το ειρωνικό ύφος της Βαλαβάνη προκάλεσε ένταση στη μεταξύ τους σχέση. Για άλλη μια φορά, έτσι και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, η κλίκα των Διασήμων την “στρίμωξε” στην γωνία με την γνωστή τραγουδίστρια όμως, να δηλώνει αγωνίστρια και ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει.

Δείτε το “hot” στιγμιότυπο του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε