Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor 3/4: Όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο [vids]

Survivor 3/4: Όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο [vids]

Γεμάτο ανατροπές ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor (3 Απριλίου). Ο Σπαλιάρας έφυγε από τους Διάσημους, η κόντρα ΒαλαβάνηΑγγελόπουλου συνεχίζεται και η ομάδα των Μαχητών έμεινε πεινασμένη.

Ανατροπές, κόντρες και…μετακομίσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor που παρακολούθησε το 40,9% των τηλεθεατών. Αν δεν ανήκετε σε αυτούς, δείτε τι χάσατε.

Εκτός ο Σπαλιάρας από τους Διασήμους

Εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα των Μαχητών, και άφησε εκτός παιχνιδιού την Ειρήνη Κολιδά και για λίγο τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να μην πάρει νέους παίκτες αλλά ένας παίκτης των Διασήμων να πάει στην ομάδα τους.

Η ψηφοφορία

Η διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε ήταν μέσω της ψηφοφορίας των παικτών των Διασήμων. Ο Γιάννης Σπαλιάρας με 4 ψήφους είναι ο παίκτης που θα μεταμεφερθεί στην παραλία των Μαχητών.

Από δύο ψήφους έλαβαν η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης μία.

Η ακομπλεξάριστη δήλωση του Σπαλιάρα

«Ήταν κάτι που σκεφτόμουν γιατί και στην ασυλία είχα πάρει αρκετές ψήφους, οπότε είναι κάτι που το είχα μέσα στο μυαλό μου. Περιμένω να προσαρμοστώ με τα νέα δεδομένα τώρα και την καινούργια μου ομάδα. Μου αρέσει και το μπλε, το προτιμάω από το κόκκινο και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει… Το ότι με ψήφισαν σίγουρα δεν με κάνει χαρούμενο, αλλά μου αρέσουν οι προκλήσεις και το θεωρώ πρόκληση να αλλάξω ομάδα. Ίσως να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα και το γεγονός ότι τα παιδιά με ψήφισαν σίγουρα θα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα στην άλλη ομάδα», είπε το γνωστό μοντέλο.

Το πρόβλημα της Ευρυδίκης με τον Αγγελόπουλο

«Έχω ξαναπεί ότι αυτό που με ενοχλεί στον Γιώργο και του το έχω πει, είναι ότι έχει αρχηγικές τάσεις. Όταν είμαστε δέκα άτομα σε μία παραλία νομίζω πως είμαστε ίσοι με όλους. Δεν έχουμε ορίσει κανέναν αρχηγό, οπότε εμένα αυτό με ενοχλεί. Και ίσως και η πρωτοβουλία που πήρε σήμερα να φτιάξει τα πιτάκια να ήταν κι ένας λόγος έντασης», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα του Survivor.

Η “απάντηση” του Ντάνου

«Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί δεν μου είπε καλημέρα η Ευρυδίκη και γιατί με το “καλημέρα”, σχήμα λόγου, όχι ότι απλά δεν αναγνώρισε ότι σηκώθηκα σήμερα για να φτιάξω τα καθιερωμένα πιτάκια, χωρίς καμία πρόθεση να το πάρω πάνω μου, όπως μου είπε και να αποδείξω κάτι. Όχι απλά δεν αναγνώρισε το ότι ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο», είπε από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αναμέτρηση

Παρά τις εντάσεις, οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο αγώνισμα και αναδείχθηκαν νικητές. Φαίνεται ότι η ομάδα των Μαχητών δεν έχει ακόμα πλήρως ξεπεράσει το τροχαίο της προηγούμενης εβδομάδας.

Η στιγμή που τρώνε το έπαθλο φαγητού του επεισοδίου της 3ης Απριλίου, ψωμί με merenda:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε