Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία: Το θρίλερ με τη μετάδοση και οι μάχες μέχρι τελικής πτώσης

Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία: Το θρίλερ με τη μετάδοση και οι μάχες μέχρι τελικής πτώσης

Ιδιαίτερα σκληρές και απαιτητικές οι δοκιμασίες στο Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία. Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα γυρίσματα, ΄και η μετάδοση είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος.

Μπορεί ήδη να ξεκίνησαν τα πρώτα γυρίσματα και να έχουμε δει ήδη τις πρώτες δοκιμασίες από το Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία, ωστόσο ο μεγάλος πονοκέφαλος παραμένει η ώρα μετάδοσης του πολυαμναμενόμενου προγράμματος. Έτσι, σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο θα προβάλλονται παράλληλα και στις δύο χώρες, κάτι που όμως δημιουργεί προβλήματα στο κανάλι που μεταδίδει το Survivor 3 στην Ελλάδα καθώς δεν μπορεί να… αποφύγει τις διαρροές.

Το Survivor 3 θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα από τούρκικο κανάλι, και αν λάβουμε υπόψη και τη διαφορά ώρας μεταξύ των δύο χωρών, τότε το ριάλιτι θα προβάλλεται στην Τουρκία δύο ολόκληρες ώρες νωρίτερα, από ότι στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η πρεμιέρα στο τουρκικό κανάλι TV8 έγινε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 20:00 ώρα Τουρκίας, ενώ στον ΣΚΑΪ την ίδια ημέρα, αλλά δύο ώρες αργότερα (λόγω και της διαφοράς ώρας) δηλαδή στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο εξετάζονται τρόποι για να μεταδίδονται σε παράλληλα, για να αποφευχθεςί η περίπτωση διαρροής, καθώς για παράδειγμα την Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση, και η αγωνία θα χτυπήσει “κόκκινο” σε Ελλάδα και Τουρκία. Έτσσι αναζητούνται

Αυτοί είναι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας

Η Δήμητρα Βαμβακούση (24 χρονών) ασχολείται με το modeling. Έχει μάθει να επιβιώνει σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ο Σπύρος Γουρδούπης (28 ετών) μένει στην Πάτρα. Το μοναδικό πράγμα που θα τον δυσκολέψει είναι η έλλειψη φαγητού. Η Ιουλιέτα Κίτρινου (26 ετών) ζει στη Χίο, είναι φωτομοντέλο και ηθοποιός. Ξέρει τη γλώσσα των αντιπάλων, και έτσι θα βοηθήσει την ομάδα της.

Η Ρία Κολοβού (30 ετών) είναι απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας. Oι μόνοι Τούρκοι που ξέρει είναι οι πελάτες του καταστήματος που διατηρεί στη Μύκονο. Ο Νίκος Κοσμάς (26 ετών) ασχολείται με το καράτε και έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του πολλές φορές Τούρκους πρωταθλητές. Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης (24 ετών) πιστεύει ότι είναι πολύ γρήγορος και ευκίνητος, έτσι οι Τούρκοι θα βλέπουν την πλάτη του… όταν θα τον έχουν αντίπαλο.

Η Νάντια Μαυρουδέα (27 ετών) τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως Personal Trainer. Πιστεύει ότι θα αποτελέσει μια δύσκολη αντίπαλο για τις γυναίκες της τουρκικής ομάδας  O Δημήτρης Μαργαρίτης (45 ετών) εργάζεται ως δεσμοφύλακας στις φυλακές Κορυδαλλού. Πιστεύει ότι οι Τούρκοι θα δυσκολευτούν να τον νικήσουν αφού είναι σκληρό «καρύδι». Ο Κυριάκος Πελεκάνος (39 χρονών) είναι personal trainer και πρώην μπασκεμπολίστας στην Εθνική ομάδα εφήβων της Κύπρου. Νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα (36 ετών), επαγγελματίας γυμνάστρια, έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι σίγουρη ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τις γυναίκες της τουρκικής ομάδας. Ο Τόνι Σταυράτης (34 ετών) έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έχει εργασθεί ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα. Με το πείσμα του πιστεύει ότι θα φέρει πολλές νίκες. Η Ντέμη Τσαγανού (27 ετών) μοιράζει… κόκκινες κάρτες, αφού είναι διαιτητής σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Το «τσαγανό» της πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι.

Survivor 3 και τηλεθέαση

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσει το Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία. Να σημειωθεί ότι στο κοινό 18 – 54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο, ενώ στο γυναικείο κοινό 18 – 54 το Survivor συγκέντρωσε ποσοστό 50,3%.

Media Τελευταίες ειδήσεις