Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor 3 – Σκληρή μάχη μετά την πρώτη ήττα – Τι θα δούμε σήμερα (trailer)

Survivor 3 – Σκληρή μάχη μετά την πρώτη ήττα – Τι θα δούμε σήμερα (trailer)

Έλληνες και Τούρκοι φάνηκαν να είναι αρκετά διαβασμένοι για τις συνθήκες στο παιχνίδι επιβίωσης. Οι Έλληνες έχουν παρακολουθήσει ήδη δύο Surivor μέχρι τώρα, ενώ οι Τούρκοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία στο συγκεκριμένο παιχνίδι με πολύ περισσότερες σεζόν.

Με το.. αριστερό ξεκίνησε η ελληνική ομάδα στο Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία, καθώς έκανε δύο ήττες. Η ελληνική ομάδα δεν έκανε την πρεμιέρα που θα ήθελε, καθώς στο Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία, το βράδυ του Σαββάτου, έχασε τον αγώνα επάθλου, αλλά ακι το το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Η ελληνική ομάδα, αν και πάλεψε σκληρά, έχασε από τους σκληροτράχηλους Τούρκους, και τώρα θα προσπαθήσει να πάρει… εκδίκηση για την χθεσινή εμφάνιση.

Η βραδιά της πρεμιέρας για το Survivor Ελλάδα – Τουρκία (Σάββατο βράδυ) περιλάμβανε το ταξίδι τους μέχρι τον εξωτικό τους προορισμό, αλλά και δύο αγωνίσματα. Πώς απάντησαν οι τηλεθεατές όμως στην επιστροφή του Survivor, αλλά και στις αλλαγές στις συνήθειές του;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον ΣΚΑΙ για να παρακολουθήσει το Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία. Να σημειωθεί ότι στο κοινό 18 – 54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο, ενώ στο γυναικείο κοινό 18 – 54 το Survivor συγκέντρωσε ποσοστό 50,3%.

Τι μας επιφυλάσσει, όμως, το σημερινό επεισόδιο;

https://www.instagram.com/p/BtZXUGMlwIo/

Η συνέχεια σήμερα (ΣΚΑΪ, 21.00) στις οθόνες, και η αγωνία χτυπάει κόκκινο…

Media Τελευταίες ειδήσεις