Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor – Αγγελόπουλος: Άγριος καβγάς με Χανταμπάκη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους [vids]

Survivor – Αγγελόπουλος: Άγριος καβγάς με Χανταμπάκη – Τους χώρισαν οι συμπαίκτες τους [vids]

Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και το χαμένο έπαθλο έχει αρχίσει να κλονίζει τις ισορροπίες στην ομάδα των διασήμων.

Φαίνεται πως οι σερί ήττες για την ομάδα των διασήμων στο Survivor έχουν αρχίσει να δημιουργούν απίστευτες προστριβές ανάμεσα στους παίκτες, με τους περισσότερους να σχολιάζουν τη συμπεριφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στο τελευταίο επεισόδιο χωρίς να αποκαλύπτεται τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι εξελίξεις ωστόσο στην ομάδα των διασήμων φαίνεται να είναι ραγδαίες, καθώς στο trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να επισημαίνει πως δεν του άρεσε η ψηφοφορία. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να του τραβάει την μπλούζα και τον Στέλιο Χανταμπάκη να του ζητάει τον λόγο, ενώ ο Λάμπρος Χούτος τον απομακρύνει για να τους χωρίσει.

“Υπάρχουν κάποιες αποφάσεις ατομικές χωρίς να έχουν συζητηθεί από όλη την ομάδα. Λειτουργούσαν για πάρτι τους. Δεν είναι ότι απομονώθηκαν, κάθονται στην άκρη και σκέφτονται και μας πειράζει αυτό”, σημειώνει ο Στέλιος Χανταμπάκης αναφερόμενος στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Από την άλλη πλευρά ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει για κάποιον συμπαίκτη του, σημειώνοντας πως έχει πει ψέμματα και είναι διπρόσωπος. Όλα θα αποκαλυφθούν στο σημερινό επεισόδιο του Survivor όπου η ομάδα των μαχητών θα αντιμετωπίσει την ομάδα των διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας μετά από δύο σερί ήττες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που προβλημάτισε τους συμπαίκτες του εξήγησε στο επεισόδιο της Κυριακής πως είναι απόμακρος επειδή του λείπει πολύ η οικογένειά του. “Το ότι είμαι πιο απόμακρος δεν έχει να κάνει με τη συμβίωση ή με κάποιο παιδί, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, απλά το θέμα είναι ότι το μυαλό μου είναι στην οικογένειά μου. Από εκεί και πέρα έχω συμβιβαστεί με αυτό, είναι σκληρό, αλλά δεν περνάει κι εύκολα ο καιρός”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε