Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Survivor: Αγκαλιά Ντάνος – Παπαδοπούλου! Το βίντεο που ανέβασε! [vid]

Survivor: Αγκαλιά Ντάνος – Παπαδοπούλου! Το βίντεο που ανέβασε! [vid]

Μετά από 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρέθηκαν ξανά με συμπαίκτες και αντιπάλους για τον ημιτελικό του Survivor.

Όλοι οι πρώην συμπαίκτες βρέθηκαν στον ημιτελικό του Survivor όπου Γιώργος Αγγελόπουλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Κωνσταντίνος Βασάλος διεκδικούσαν μια θέση στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Ο κόσμος έδωσε με την ψήφο του το εισιτήριο για το grande finale στον Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τον Ντάνο να γνωρίζει κυριολεκτικά την αποθέωση.

Ο “ανεπιθύμητος” για μαχητές και διάσημους Γιώργος Αγγελόπουλος είχε στο πλευρό του το φανατικό κοινό του Survivor εδώ και μήνες με αποτέλεσμα να τον στηρίζει κάθε φορά που έβγαινε υποψήφιος και να του χαρίζει το εισιτήριο για το grande finale του Survivor. Στο πλευρό του στον ημιτελικό βρέθηκε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου που τον στήριξε ανοιχτά και μίλησε για “κλίκα” των διασήμων. Η τραγουδίστρια τον πλησίασε και τράβηξε ένα βίντεο που ανέβασε στα instastories μαζί με το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Κοίτα μαλλί που έχω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Είμαι ευγνώμων”, τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με την Ειρήνη Παπαδοπούλου να στέλνει ένα φιλί στους θαυμαστές τους που τους ήθελαν να φτάνουν μαζί στον τελικό του Survivor.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, που είχε βρεθεί στο περιθώριο στο Survivor, ήταν εκείνη που έβγαλε προτεινόμενο τον Στέλιο Χανταμπάκη και έδωσε στο φανατικό κοινό αυτό που ζητούσε διακαώς. Είχε θεωρηθεί “εγκέφαλος” της κλίκας των διασήμων και είχε στοχοποιηθεί για την περιθωριοποίηση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Μετά μάλιστα από την ψήφο της στον Στέλιο Χανταμπάκη, που οδήγησε στην έξοδό του από το ριάλιτι επιβίωσης, αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

 

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε