Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή των Διασήμων πριν το παιχνίδι [pics,vids]

Survivor: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή των Διασήμων πριν το παιχνίδι [pics,vids]

Οι Διάσημοι του Survivor έχουν και αυτοί άγνωστες πτυχές της ζωής τους! Ο…χορευτής Bo, το bullying που δέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την καταγωγή της και τότε που η Λάουρα συμμετείχε στο “So you think you can Dance”!

Οι Διάσημοι του Survivor έχουν και αυτοί άγνωστες πτυχές της ζωής τους! Ο…χορευτής Bo, το bullying που δέχτηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την καταγωγή της και τότε που η Λάουρα συμμετείχε στο “So you think you can Dance”!

Στο φετινό Survivor δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην είναι στο πλευρό των Διασήμων. Οι Διάσημοι παίκτες του παιχνιδιού αγωνίζονται καθημερινά ενάντια στους Μαχητές και μάλιστα αν και πολλοί δεν το περίμεναν αποδεικνύονται άξιοι αντίπαλοι.

Οι celebrities του survivor όμως εκτός από δυνατοί αθλητές είναι και πολύ συμπαθητικοί! Ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στυλ που το κοινό έχει πια συνηθίσει και αρχίζει να εκτιμά. Ο… πλακατζής Bo, η cute Λάουρα Νάργες, ο δολοφόνος με το τσεκούρι… Γιώργος Χρανιώτης, η ζεν Σόφη Πασχάλη και η…φράντζα του Γιάννη Σπαλιάρα.

Αν νομίζετε όμως ότι τα ξέρετε όλα για τους Διάσημους είστε πολύ γελασμένοι, αφού ψάξαμε και βρήκαμε άγνωστες πτυχές της ζωής τους που μέχρι τώρα δεν ήξερε (σχεδόν) κανείς.

Bo

Ο Bo είναι γεννημένος στη Γερμανία ενώ η καταγωγή του είναι από την Θεσσαλονίκη. Στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά 2 χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά. Ο Bo έμεινε μαζί με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς τους. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν. Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ, ενώ το 1996 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει κάπου να μείνει. Τότε άρχισε μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της ραπ σκηνής με αποκορύφωμα τη συνεργασία του μαζί με τους Goin Through και τον Γιώργο Μαζωνάκη, στο τραγούδι «Θέλω να γυρίσω στα παλιά».

Αγνώριστος…

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου το 1990. Είναι Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και αρθρογράφος στο περιοδικό Men’s Health. Στα 17 της, αποφάσισε να λάβει μέρος στον ελληνικό τηλεοπτικό διαγωνισμό χορού «So You Think You Can Dance» που προβλήθηκε από το Mega Channel, κίνηση που αποτέλεσε την αφορμή να εγκατασταθεί στην Ελλάδα. Κορίτσι του MAD αλλά και του Θέμου Αναστασιάδη που απασχόλησε συχνά τα μέσα λόγω του έντονου σεξ απίλ της.Τα τελευταία 4 χρόνια διατηρεί σχέση με τον αθλητή του τάε κβο ντο Μιχάλη Μουρούτσο.

Η εμφάνιση της Λάουρα στο So you think you can dance που είχαμε ξεχάσει…

Κώστας Κοκκινάκης

Ο Κώστας Κοκκινάκης είναι Έλληνας υδατοσφαιριστής. Γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1975 στα Γιάννενα, έχει ύψος 1,93 μέτρα και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού. Έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία. Το 2008 κατέκτησε την έβδομη θέση με την Εθνική Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή του Πάνου Καμμένου, Αλεξία. Μαζί έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Ηλιάννα, η οποία είναι σήμερα 16 ετών. Στα μέσα του 2016, απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με την κατά 18 χρόνια μικρότερή του, Εριέττα Κούρκουλου. Ο έρως χρόνια δεν κοιτά…

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του ΣΚΑΪ είναι η σέξι αθλητικογράφος που συχνά – πυκνά λέει τις αθλητικές ειδήσεις στους «Αταίριαστους». Αυτό που μάθαμε για αυτήν είναι το μεγάλο της πάθος για το pole dancing και ότι λατρεύει τα τατουάζ. Αυτό που δεν ξέραμε για αυτήν είναι ότι κάνει σερφ και ρολερς ενώ έχει δική της εταρεία ρούχων pole dancing και είναι μάλιστα η διοργανώτρια του pole dancing event που γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, η Ευρυδίκη είναι ό,τι πιο χίπστερ κυκλοφορεί και για αυτό ξεχωρίζει.

Το Pole Dancing της Ευρυδίκης…

Γιάννης Σπαλιάρας

Γεννημένος στις 21 Μαΐου, ο Γιάννης Σπαλιάρας μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν 15 χρονών όταν στα τέλη της δεκαετίας του ’80, σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ, γνωρίστηκε με μια 26χρονη Ελληνοαυστραλέζα. «Σκεφτόμουν πώς θα έβρισκα το θάρρος να της ζητήσω το τηλέφωνό της. Και τότε εκείνη με ρώτησε: Στον χώρο σου ή στον δικό μου;». Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα για το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστή aka «Mr έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες». Και πολύ θα θέλαμε να ξέραμε αν ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά τη συμμετοχή του στο Survivor…

Λάμπρος Χούτος

Ο Λάμπρος Χούτος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου του 1979. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρός, αρχικά στην παιδική ομάδα του Αστέρα Πολύγωνου, όπου τον εντόπισαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και του προσέφεραν θέση στις ποδοσφαιρικές ακαδημίες τους στην Παιανία. Από το Σεπτέμβριο του 2009 αγωνίστηκε στην Πεσίνα της Γ’ κατηγορίας Ιταλίας για έναν χρόνο και έως την οικονομική χρεοκοπία της, ενώ αποσύρθηκε στη συνέχεια από την ενεργό δράση πριν ολοκληρώσει τα 31 του. Από τις πιο κορυφαίες στιγμές το περίφημο γκολ του, στο φιλικό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου που έστελνε φιλάκια παντού.

Τα φιλάκια του Λάμπρου:

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Ειρήνη γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου του 1985 στο Καζακστάν. Στο παρελθόν, η τραγουδίστρια είχε δεχτεί bullying για την καταγωγή της. Όσο για το πώς το διαχειρίστηκε; «Έχω νιώσει πολύ έντονα το ρατσισμό. Αυτό το θέμα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Εγώ είμαι από Έλληνες γονείς, αλλά γεννήθηκα στο Καζακστάν. Όταν ήρθα, δεν ήξερα να μιλάω ελληνικά, είναι λογικό. Δεχόμουν ρατσισμό και σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η καριέρα της ξεκίνησε όταν είχε δηλώσει συμμετοχή στο X Factor, στο οποίο είχε δεχθεί κριτική από τον Γιώργο Θεοφάνους. «Εκπροσωπείς μια γενιά ανθρώπων που εγώ δεν θα ήθελα να βλέπω στην ελληνική δισκογραφία. Τέλος. Πανέμορφα κορίτσια με μέτριες φωνές. Μπουχτίσαμε. Ως εδώ. Φτάνει. Τέλος. Κόβει το δρόμο σε άλλους καλύτερους…» της είχε πει τότε. Η τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Στέλιος Χανταμπάκης

Γεννημένος το 1986, Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι γέννημα θρέμμα Βολιώτης και γιος του γνωστού ποδοσφαιριστή Μανώλη Χανταμπάκη, ενός από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο όμως τον τράβηξε το μόντελινγκ. Για τρεις μήνες μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ενώ ο οίκος Armani τον συμπεριέλαβε στα πρόσωπα της καμπάνιας του. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την αρχηγό της εθνικής ομάδας ρυθμικής γυμναστικής και Ολυμπιονίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, Όλγα Πηλιάκη. Διατηρει καφέ στο κέντρο της Αθήνας που μαντεύουμε ότι θα γίνεται χαμός μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Γιώργος Χρανιώτης

Πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία, όμως τελικά τον κέρδισε η υποκριτική. Σπούδασε στις σχολες υποκριτικής «Θεμέλιο» και «Θεοδοσιάδη». Στη μικρή οθόνη έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1994, στη σειρά του Mega «Βανίλια Σοκόλατα». “Σε μια γυναίκα μπορεί να με ξενερώσει απίστευτα η κακοσμία, η έλλειψη αισθητικής, η τσιγκουνιά… «, είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν. Ενώ είχε εξομολογηθεί: «Έχει συμβεί να χτυπήσω δύο διαφορετικές συντρόφους μου. Με μία από αυτές, είχαμε χωρίσει, αλλά βρισκόμαστε στα μέσα μιας παράστασης. Ξέσπασε ένα καβγάς μεταξύ μας, με κλότσησε σαν να ήμουν γαϊδούρι και η αυτόματη αντίδρασή μου ήταν να τη χαστουκίσω.» Ύστερα, ο Γιώργος βρήκε την ηρεμία του χάρη στην γιόγκα που συχνά εξασκεί στο παιχνίδι.

Σόφη Πασχάλη

Η Σόφη Πασχάλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Επιμελής μαθήτρια, από πλούσια οικογένεια, δεν επέλεξε να ασχοληθεί με το εργοστάσιο βουτύρου του μπαμπά της, αλλά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το καλλιτεχνικό πατινάζ. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Ακαδημίας κι έχει σπουδάσει δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Αν αναρωτιέστε τι σημαίνει το κυκλικό εξόγκωμα στην κοιλιά της υπάρχει εξήγηση: H Σόφη Πασχάλη, έχει κοιλιακή κήλη, η οποία είναι η πιο συχνή κήλη και συμβαίνει όταν ένα κοιλιακό όργανο ή ένας λιπώδης ιστός εξέχει μέσα από μια αδυνατισμένη περιοχή του κοιλιακού τοιχώματος, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα εξόγκωμα. Η ίδια ήταν παντρεμένη με τον γιο του σκηνοθέτη της Ελένης Μενεγάκη, Σταύρο Ζερβάκη.

Μαριάννα Καλλέργη

Για όσους δεν ξέρουν την Μαριάννα, είναι πρωταθλήτρια του Muay Thai. Στα 19 της ήταν η πρώτη Ελληνίδα που μπήκε στο Tοp-10 των «Female Fighters» του «World Muay Thai Magazine»! Εργάζεται και ως γυμνάστρια ενώ είχε συμμετάσχει και στο “Dancing on Ice”. «Μικρή έβλεπα πολύ Ηρακλή και Ζήνα, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το πολεμικό κλίμα, οι Αμαζόνες. Νομίζω ότι από εκεί ξεκίνησαν όλα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Μαριάννα που ξεκίνησε το άθλημα στα 13 της χρόνια. Μπορεί να έφυγε νωρίς από το Survivor, αλλά αξίζει την προσοχή μας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε