Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρησε η Βαλαβάνη; Χαμός με τις φήμες!

Survivor: Αποχώρησε η Βαλαβάνη; Χαμός με τις φήμες!

Επιστρέφουν οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποχώρησε από το Survivor.

Οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να βρίσκεται εκτός Survivor επιστρέφουν. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη υποστήριξε στην εκπομπή La Biri Biri πως υπάρχουν πηγές που ισχυρίζονται ότι είναι εκτός του ριάλιτι επιβίωσης η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ.

Μετά από την ατάκα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο κουίζ του Survivor “πάλι θα παίξω παντού” όλοι άρχισαν να διερωτώνται κατά πόσο μπορεί να έχει πληροφόρηση για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

Τα μηνύματα όμως για αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το Survivor είναι αντικρουόμενα, με τη δημοσιογράφο να τονίζει ότι η δική της πηγή υποστηρίζει πως δεν υπάρχει αποχώρηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

“Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει παιδιά δεν υπάρχει αποχώρηση. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε. Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε