Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Αποχώρηση Πάνου: Τι συμβούλευσε τον μισθοφόρο! [vid]

Survivor Αποχώρηση Πάνου: Τι συμβούλευσε τον μισθοφόρο! [vid]

Ο Πάνος ήταν αυτός που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 6ης Απριλίου. Δείτε τι δήλωσε για τον Τσανγκ και τον Βασάλο και τι συμβούλεψε τον μισθοφόρο.

Αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό συμβούλιο του Νησιού του Survivor (6/4). Ανάμεσα στον Κώστα τον Μισθοφόρο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Πάνο, ο τελευταίος ήταν αυτός που πρόκειται να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί το Survivor, ήταν αυτό που αποφάσισε ότι ο Πάνος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της ομάδας των Μαχητών, αφού λόγω των τραυματισμών του δεν ήταν ικανός αντίπαλος και δεν είχε κερδίσει την συμπάθεια του κοινού όσο οι δύο υπόλοιποι υποψήφιοι.

Ο ίδιος δήλωσε ότι η συμμετοχή του στο Survivor ήταν μια τρομερή εμπειρία και οι στιγμές που έζησε ήταν μοναδικές. Δείτε τις δηλώσεις του:

«Για μένα όλο αυτό ήταν ένα παραμύθι. Στιγμές που ποτέ δεν θα ξαναζήσω στη ζωή μου. Για μένα όλοι αυτοί θα είναι οι δικοί μου survivors, δεν πρόκειται να μου το κλέψει κανείς αυτό το πράγμα. Αυτό που έχουμε ζήσει εδώ πέρα δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς έξω. Για μένα είναι μια τρομερή εμπειρία, γνώρισα δύο καταπληκτικά παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τον Τσανγκ που εύχομαι να πάνε όσο πιο μπροστά μπορούν, πραγματικά είναι φίλοι καρδιάς»,είπε ο Πάνος μετά την αποχώρησή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

 Η στιγμή της Survivor Αποχώρησης:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε