Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Survivor Αποχώρηση: Ποιος ψήφισε ποιον και γιατί

Survivor Αποχώρηση: Ποιος ψήφισε ποιον και γιατί

Survivor: Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Πάνος, ο Κώστας ο Μισθοφόρος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Δείτε το σκεπτικό του κάθε παίκτη για την ψήφο του.

Ψηφοφορία για αποχώρηση είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 4ης Απριλίου. Κάποιοι παίκτες αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο επέλεξαν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει.

Πλέον η ομάδα των Μαχητών είναι 7 άτομα ενώ μετά την αποχώρηση της Πέμπτης 6 Απριλίου θα παραμείνουν 6. Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε ασυλία, επειδή μόλις είχε έρθει από την ομάδα των Διασήμων, άρα δεν μπορούσε να ψηφιστεί.

Παράλληλα, ατομική ασυλία χθες στο Survivor, είχαν ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ αφού κατάφεραν να μείνουν τελευταίοι στο αγώνισμα ασυλίας και κράτησαν την μπάλα στην βάση της για το περισσότερο διάστημα, πράγμα που δεν μας ξάφνιασε όσον αφορά τον Τσανγκ.

Για την Ελισάβετ όμως ήταν η πρώτη της φορά και ήταν μια έκπληξη για τους τηλεθεατής που είχαν συνηθίσει να την ψηφίζει ο Τσανγκ πάντα υποψήφια προς αποχώρηση για τον λόγο – σύμφωνα με εκείνον – ότι δεν βοηθά στη συμβίωση και δεν είναι δυνατή στα αγωνίσματα. Επιπρόσθετα, η ίδια ανήκει σε άλλη “κλίκα” των Μαχητών από αυτή του Τσανγκ.

Το τρίπτυχο είναι: Συμπάθεια – Αγώνισμα – Συμβίωση. Και κάπως έτσι ψήφισαν και οι υπόλοιποι παίκτες αυτούς που θέλουν να αποχωρήσουν από το Survivor.

Αναλυτικά, ο Ορέστης έχοντας την ασυλία ψήφισε για αποχώρηση τον Κώστα τον μισθοφόρο αφού πάντα έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάνο και τον Τσανγκ. Ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν έχει άλλη επιλογή και δεν δεν θα ήθελε να ψηφίσει την Σάρα, αφού μετά η μόνη γυναίκα που θα έμενε στο Survivor, θα ήταν η Ελισάβετ.

Από την μεριά της, η Ελισάβετ στήριξε και αυτή τη μόνη άλλη γυναίκα, την Σάρα ενώ επέλεξε για αποχώρηση τον Κωνσταντίνο Βασάλο που συνήθως πάει “πακέτο” με τον Τσανγκ και τον Πάνο.

Ο Βασάλος δήλωσε ότι το περίμενε αλλά απογοητεύτηκε από τη συμπεριφορά της Ειρήνης που δεν είπε με ειλικρίνεια ότι τον ψηφίζει λόγω αντιπάθειας. Η Ελισάβετ είχε δηλώσει ότι τον ψηφίζει επειδή δεν είναι αρκετά δυνατός στα τελευταία αγωνίσματα, γεγονός που δεν ισχύει.

Οι υπόλοιποι παίκτες – εκτός του Σπαλιάρα που δεν είχε δικαίωμα να ψηφίσει – φαίνεται ότι ψήφισαν τον Πάνο που πλέον τους έχει εκνευρίσει η συμπεριφορά του και οι τραυματισμοί που τον κάνουν να μένει πολύ πίσω στα αγωνίσματα. Τις περισσότερες φορές χάνει και πλέον όλοι οι παίκτες είναι ταλαιπωρημένοι οπότε ο Πάνος δεν μπορεί να πια έχει το “ελαφρυντικό” αυτό.

Πάνος, Κώστας μισθοφόρος και Κωνσταντίνος Βασάλος είναι αυτήν την εβδομάδα οι υποψήφιοι για αποχώρηση όπως ανακοινώθηκε στο χθεσινό Survivor.

Δείτε και μόνοι σας ολόκληρη την ψηφοφορία του Survivor της 4ης Απριλίου:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε