Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Survivor: Χαμός στα social media για Βαλαβάνη! Άγριο κράξιμο για “παράγκα”!

Survivor: Χαμός στα social media για Βαλαβάνη! Άγριο κράξιμο για “παράγκα”!

Φωτιά πήραν τα πληκτρολόγια με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στο Συμβούλιο του Νησιού για αποχώρηση της Λάουρα Νάργες από το Survivor.

Το φανατικό κοινό περίμενε με αγωνία να δει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να αποχωρεί από το Survivor και η ανακοίνωση του ονόματος της Λάουρα Νάργες για αποχώρηση έβαλε φωτιά στα social media, καθώς σε όλες τις διαδικτυακές ψηφοφορίες τα προγνωστικά ήθελαν εκτός Survivor την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Από εκείνη τη στιγμή το φανατικό κοινό του Survivor έκανε λόγο για “μαγείρεμα” του αποτελέσματος από τον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι η αθλητικογράφος Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι δικό του παιδί. Τα σχόλια για στημένο αποτέλεσμα δεν έχουν σταματήσει να πέφτουν βροχή μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες που έμεινε στο Survivor για πάνω από 3 μήνες.

Ώρες πριν από το επεισόδιο αποχώρησης είχαν αρχίσει τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ψηφοφορία να έχει εξελιχθεί σε θρίλερ και πως τελικά αποχωρεί από το Survivor η Λάουρα Νάργες ενώ όλοι συζητούσαν για έξοδο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης. Οι αιχμές για στημένο αποτέλεσμα δίνουν και παίρνουν από τα ξημερώματα, με το φανατικό κοινό να κάνει λόγο για “μαγείρεμα” λόγω της επαγγελματικής συνεργασίας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον ΣΚΑΙ.

 

 

Δείτε τι έγινε τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο Συμβούλιο του Νησιού πως αποχωρεί η Λάουρα Νάργες και τι δήλωσε πριν την οριστική αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή μου ανησυχία είναι η Ευρυδίκη, επειδή την αφήνω μόνη της, αλλά είμαι σίγουρη ότι επειδή είναι δυνατή θα τα καταφέρει. Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη που έκανα αυτή την επιλογή, να έρθω στο Survivor. Έχω διδαχθεί πολλά μαθήματα σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο δώρο. Έχω περάσει φανταστικές στιγμές, γέλασα με την καρδιά μου, έμαθα να ξεπερνάω τον εαυτό μου”, είπε μεταξύ άλλων η Λάουρα Νάργες λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε