Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Αυτό είναι το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας! [vid]

Survivor: Αυτό είναι το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας! [vid]

Σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα που απαιτεί κυρίως καλή μνήμη και αντοχές θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό διάσημοι και μαχητές για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο Survivor.

Οι εξαιρετικές ικανότητες απομνημόνευσης θα δώσουν τη νίκη και την ασυλία σε δύο παίκτες στο Survivor, με το ιδιαίτερο αγώνισμα να απαιτεί καλή μνήμη. Γιώργος Αγγελόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ θα πρέπει να απομνημονεύσουν τα ιδιαίτερα σχέδια του πίνακα στην αρχή της κούρσας τους. Αφού περάσουν από δύο πλατφόρμες στο νερό θα πρέπει να βάλουν με τη σωστή σειρά στον δεύτερο πίνακα τα σχέδια που είχαν απομνημονεύσει στην αρχή του αγωνίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Θα πρέπει να κάνουν την ίδια διαδρομή μέχρι τελικά να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα κομμάτια στον δεύτερο πίνακα. Αυτό που χρειάζεται από τους παίκτες του Survivor είναι πολύ καλή απομνημόνευση των σχεδίων και της σειράς των ειδικών κατασκευών γιατί κάθε λάθος κοστίζει. Το αγώνισμα είναι ίδιο με αυτό στο οποίο συναγωνίστηκαν πριν από μερικά επεισόδια οι παίκτες του τουρικού Survivor.

Στα μέχρι τώρα ατομικά αγωνίσματα, το πρώτο κέρδισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ στο δεύτερο έφτασαν στον τελικό δύο μαχητές, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να κερδίζει στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος στο Survivor τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Το μόνο σίγουρο, κάτι που παραδέχονται και οι παίκτες, είναι πως δεν χωρούν συναισθηματισμοί στους αγώνες ασυλίας, καθώς η νίκη τους εξασφαλίζει την παραμονή τους στον μεγάλο τελικό του Survivor, όπου και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

“Τέλος του παιχνιδιού είναι τώρα, έχουν απομείνει 3 ασυλίες. Θα τα δώσω όλα για να πάω στον τελικό”, είπε στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο να σημειώνει πως μέχρι τώρα τα ατομικά αγωνίσματα ήταν σαν παιχνίδι και δεν έπαιζε με τόσο πάθος απέναντι στους συμπαίκτες του.

“Ασυναίσθητα πατάς λίγο φρένο. Με τον Αγγελόπουλο τρέχω τέρμα. Φυσικά με τα παιδιά είμαστε από την αρχή μαζί και δεν γίνεται να μη λειτουργούμε και κάπως ομαδικά. Θα τελειώσει το παιχνίδι και θα θυμόμαστε το ομαδικό, όχι το ατομικό. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αν θα υπάρξουν έντονες στιγμές και εκνευρισμός στις ασυλίες. Δεν παύει να υπάρχει μια στρατηγική γιατί αυτό είναι το παιχνίδι. Από τη στιγμή που μείναμε 5 και από την άλλη ομάδα 2 η πραγματικότητα είναι ότι θα ψηφίζουμε τους αντιπάλους. Αν κάποιος ψηφίσει συμπαίκτη θα είναι προδοσία”, σημείωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ένταση όμως στα αγωνίσματα ασυλίας βλέπει και ο Γιάννης Σπαλιάρας που εκτιμά ότι δεν θα είναι τόσο φιλικά τα πράγματα στην ασυλία.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Η αγκαλιά Ντάνου και Μάριου, το χορευτικό Σάρας και Βασάλου και το τζακούζι! [vids]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε