Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Survivor: Διπλό χτύπημα με ανατροπές!

Οι μέρες για την ολοκλήρωση του Survivor λιγοστεύουν, οι παίκτες σιγά σιγά αποχωρούν από το παιχνίδι και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς.

Στο αγώνισμα που θα κληθούν να παίξουν διάσημοι και μαχητές, ο νικητής επάθλου θα πάρει και την ασυλία για το επόμενο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor. Στον αμέσως επόμενο αγώνα δεν θα πάρει μέρος ο νικητής της πρώτης ασυλίας και οι υπόλοιποι παίκτες θα διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία.

Η αγωνία εντείνεται, η δράση και οι ανατροπές έχουν τον πρώτο λόγο, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα να μάχονται με όσα αποθέματα τους έχουν απομείνει για το μεγάλο έπαθλο στο νέο συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Με τρομερές εμπειρίες, εντάσεις, όμορφες αναμνήσεις αποχώρησε την Τετάρτη από το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ. “Γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους, ο καθένας με τον χαρακτήρα του. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν έχω στεναχωρήσει κάποιον”, δήλωσε η Σάρα Εσκενάζυ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το Survivor που έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Το επεισόδιο του Survivor με την αποχώρηση της Σάρας Εσκενάζυ παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.498.175 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 65,9%, ενώ έφτασε μέχρι και 74% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 55,3%.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οργή για Βαλαβάνη με την αποχώρηση της Σάρας!

Survivor: Η αποχώρηση της Σάρας, η ένταση του μισθοφόρου για τον Ντάνο και το αγώνισμα μνήμης [vids]

Τρέιλερ Survivor 25/6: Τυφλό αγώνισμα και ανατροπές στην ασυλία

Αποκάλυψη Γουίλι για το Survivor! Το άγνωστο παρασκήνιο!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε