Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γιατί και πώς αποχώρησε [vids]

Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου: Γιατί και πώς αποχώρησε [vids]

Survivor: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πώς ξεκίνησαν οι καβγάδες και γιατί μπήκε στο στρόχαστρο.

Τέλος το Survivor για την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε – ύστερα από συζήτηση με τον ψυχολόγο του νησιού – να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Πώς κατάφεραν οι Διάσημοι να φέρουν εκτός ορίων την Παπαδοπούλου και ποιος είναι ο πραγματικός λόγος της αποχώρησης;

Ειρήνη Παπαδοπούλου Vs Μαριάννας Καλλέργη

Από την αρχή του Survivor, δίνονταν οι αφορμές στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για να δημιουργήσει εντάσεις. Ο πρώτος έντονος καβγάς ήταν αυτός με την Μαριάννα Καλλέργη, η οποία ύστερα από τον τραυματισμό του Πάνου έκανε ένα σχόλιο που πείραξε την Παπαδοπούλου. Η τελευταία ξεκίνησε καβγά μαζί της, λέγοντας της ότι, αν θέλει να έχει αρνητικές σκέψεις να τις κρατά στο κεφάλι της. Από εκείνη την μέρα, Παπαδοπούλου και Καλλέργη κρατούσαν αποστάσεις.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Vs Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Σόφης Πασχάλη

Πώς όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου απομακρύνθηκε και με τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας; Σε ένα επεισόδιο του Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έψαχνε τις χαμένες κουβέρτες της, και όπως αποδείχθηκε τις είχαν πάρει η Σόφη Πασχάλη και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποίησε τα πράγματά της, εξόργισε την γνωστή τραγουδίστρια. Κάπως έτσι, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έπαψε να μιλά πολύ με τα κορίτσια και άρχισε να έρχεται πιο κοντά με τον Γιάννη Σπαλιάρα και ύστερα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Και ενώ ο καιρός περνούσε στο Survivor, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε παρέα αποκλειστικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας των Διασήμων, η λεγόμενη “κλίκα” τούς αντιμετώπιζε άσχημα, είτε γιατί ήταν πολύ δυνατοί παίκτες και είχαν σκοπό να τους “λυγίσουν”, είτε γιατί δεν ταίριαζαν μαζί τους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά από ψηφοφορία των Διασήμων, ενσωματώθηκε στην ομάδα των Μαχητών ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέκτησε μια πιο ουδέτερη στάση, ενδεχομένως για να τα έχει καλά με όλους και να μην κινδυνεύει.

Μάλιστα, όταν ο Γιάννης Σπαλιάρας πήγε στους Μαχητές, η Ειρήνη Παπαδοπούλου είχε δηλώσει στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor, ότι θα ήθελε και εκείνη να πάει, αφού η ομάδα των Μαχητών είναι πιο αληθινή και ενωμένη. Τότε, οι συμπαίκτες της ξαφνιάστηκαν και άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις από την τραγουδίστρια.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Vs Λάμπρου Χούτου και Γιώργου Χρανιώτη

Και τότε άρχισαν τα χειρότερα για τους Διάσημους του Survivor. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η πιο δυνατή παίκτρια των κοριτσιών της ομάδας, έμεινε μόνη της. Μετά τη δήλωσή της στο Συμβούλιο, λίγο οι καχυποψίες της και λίγο η αρνητική στάση των συμπαικτών της, την έκανε συχνά να έρχεται σε σύγκρουση μαζί τους. Ένας από τους πιο έντονους τσακωμούς ήταν αυτός με τον Λάμπρο Χούτο. Ο Χούτος δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα είχε πει η Παπαδοπούλου για την ομάδα της. Φυσικά, η ίδια δεν του “χαρίστηκε” και έτσι ένας μεγάλος καβγάς ξέσπασε ανάμεσά τους.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Vs Κώστα Κοκκινάκη και Μπο

Και σαν να μην έφταναν αυτά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έβγαλε εκτός εαυτού τον πιο ήρεμο παίκτη του Survivor, τον Κώστα Κοκκινάκη. Η Παπαδοπούλου σχολίασε ότι ο… μάγειρας των Διασήμων της έδωσε χαλασμένη καρύδα. Αυτός δεν το δέχτηκε ενώ η Ειρήνη έγινε έξω φρενών, με την υπόλοιπη ομάδα – συμπεριλαμβανομένου του Μπο – να υπερασπίζετε τον Κοκκινάκη και να λέει στην Ειρήνη να ηρεμήσει.

Ειρήνη Παπαδοπούλου Vs Γιώργου Χρανιώτη

Το αποκορύφωμα όλων, που εξελίχθηκε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του Survivor, ήταν ο καβγάς της με τον Γιώργο Χρανιώτη. Ο Γιώργος Χρανιώτης άρχισε να συζητά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι δεν πρέπει να απομονώνεται και ότι καλό είναι να λέει “Καλημέρα” σε όλη την ομάδα. Το κλίμα σιγά σιγά έγινε ακόμα πιο έντονο με τον Χρανιώτη να της λέει ότι πρέπει να ελέγξει την “παράνοιά” της.

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες παρακολουθούσαν αμέτοχοι τον καβγά, και λίγο αργότερα η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε από την καλύβα. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι θα αποχωρήσει από το Survivor. Φαίνεται ότι τελικά οι συμπαίκτες της κατάφεραν να την φέρουν στα όρια της και η ίδια “λύγισε”. Ακόμα και μετά την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη που ανήκε στην “κλίκα”, η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι του Survivor για αυτήν έληξε αλλά σίγουρα όχι άδοξα…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε