Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor Έπαθλο: Η συγκίνηση του Σπαλιάρα με τη μητέρα του [vid]

Survivor Έπαθλο: Η συγκίνηση του Σπαλιάρα με τη μητέρα του [vid]

Τα συγκινητικά μηνύματα του Γιάννη Σπαλιάρα για τη μητέρα του που του λείπει πολύ. “Φιλιά στον θησαυρό μου την μανούλα!”

Νικητές ήταν στο χθεσινό αγώνισμα του Survivor οι Μαχητές. Η ομάδα κατάφερε με ευκολία να κερδίσει τους Διάσημους σε ένα απαιτητικό αγώνισμα με πολλά εμπόδια, επαφή με το νερό και τελικό στόχο. Δείτε τη συγκίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα με το έπαθλο επικοινωνίας.

Χάρη στην ταχύτητα των Μαχητών, η ομάδα εξολόθρευσε τους αντιπάλους της, αφού μπορεί με τον στόχο να μην τα κατάφερνε πολύ καλά, ωστόσο είχε πάντα το προβάδισμα το οποίο έδινε στους παίκτες τη δυνατότητα να φτάνουν πρώτοι στον στόχο και να έχουν περισσότερες βολές στη διάθεσή τους για να πάρουν τον πόντο.

Το τελικό σκορ ήταν 10 – 6 με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη ενάντια στον Μπο, που παρά την μεγάλη προσπάθειά του να τον φτάσει, δεν τα κατάφερε τελικά και οι Διάσημοι έχασαν για άλλη μια φορά το έπαθλο επικοινωνίας. Το έπαθλο του Survivor, μάλιστα αυτή τη φορά ήταν λίγο διαφορετικό, αφού μπορούσαν να απαντήσουν και να στείλουν και αυτοί πίσω μηνύματα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μόλις το αγώνισμα τελείωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους παίκτες πώς νιώθουν που κέρδισαν, η Σάρα είπε πρώτη από τους νικητές χαριτολογώντας, πως δεν θυμάται να στείλει μήνυμα με κινητό μετά από τόσο καιρό μακριά από τεχνολογία, ενώ ο Κώστας μισθοφόρος ανέφερε πως «περιμένω πως και πως το έπαθλο καθώς όταν σκέφτηκα ότι θα μου απαντήσουν οι δικοί μου άνθρωποι συγκινήθηκα».

Αυτός όμως που φαίνεται ότι συγκινήθηκε περισσότερο τελικά ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος μίλησε με  ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο τον Γιώργο και τον ρώτησε πώς είναι η μητέρα του. Μάλιστα στο μήνυμα το γνωστό μοντέλο φαίνεται να λέει ότι μόλις τελειώσει το Survivor θα τα παρατήσει όλα, θα πουλήσει σπίτια και αυτοκίνητα και θα πάει στην παλιά του γειτονιά για να είναι στο πλευρό της μητέρας του!

Η συγκίνησή του είναι εμφανής και όλα δείχνουν ότι του λείπουν πολύ τόσο οι φίλοι του όσο και η οικογένεια του που ίσως είχε παραμελήσει. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί να μην ανυπομονεί να τελειώσει για αυτόν η εμπειρία του Survivor, ωστόσο το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει με το που γυρίσει πίσω στην Ελλάδα είναι να είναι κοντά στα πρόσωπα που αγαπά και ένα από αυτά είναι σίγουρα η μητέρα του.

“Φιλιά στον θησαυρό μου την μανούλα και όλους, Καλοκαίρι όμορφο και Ελληνικό!”, καταλήγει να λέει ο Σπαλιάρας. Δείτε όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Γιώργο:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε