Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Έπιασε φτυάρι ο Χούτος! Έθαψε Παπαδοπούλου – Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Έπιασε φτυάρι ο Χούτος! Έθαψε Παπαδοπούλου – Αγγελόπουλο! [vid]

Χαμός στο Survivor! Ο Χούτος εντείνει για άλλη μια φορά το κλίμα εναντίον της Παπαδοπούλου και του Αγγελόπουλου. “Το σωστό να φύγει είναι η Ειρήνη“.

Το κακό κλίμα που επικρατεί στο νησί των Διασήμων του Survivor, εντάθηκε χθες με τη δήλωση του Χούτου για τον Αγγελόπουλο και την Παπαδοπούλου.

Ο Λάμπρος Χούτος ανέφερε σε συζήτησή του στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τον Χανταμπάκη, ότι από τη στιγμή που ο Αγγελόπουλος μπήκε στην ομάδα τους και μετά, έχει αλλάξει συμπεριφορά ενώ δήλωσε ότι το σωστό είναι να φύγει η Παπαδοπούλου.

«Δεν φεύγεις… Πάσχα θα κάνεις εδώ μαζί μας. Δεν είναι η ώρα ακόμα να φύγεις, δεν είναι σωστό να φύγεις. Ούτε εσύ ούτε ο Χρανιώτης. Το σωστό να φύγει είναι η Ειρήνη», είπε ο Χούτος στον Χανταμπάκη στο χθεσινό Survivor.

Τη γνώμη του είπε και στην κάμερα του Survivor: «Ο Γιώργος με βάση το πώς έχει μπει μέσα στην ομάδα και πώς έχει εξελιχθεί η συμπεριφορά του από την αρχή μέχρι τώρα, δεν θεωρώ ότι ήταν και η καλύτερη, όχι τόσο ειλικρινής. Θεωρώ ότι προσπαθεί να παίξει το παιχνίδι όχι μέσα στους κανονισμούς και με όχι τόση ειλικρίνεια προς την ομάδα. Οπότε αυτό είχε αποτέλεσμα να χάσει την εμπιστοσύνη και προσωπικά τη δική μου και των άλλων. Από τους τρεις, νομίζω θα έπρεπε να αποχωρήσει ο Ντάνος».

Θα αποχωρήσει ο Αγγελόπουλος; Και αν όχι, πώς θα συνεχίσει να δρα η κλίκα και πώς ο Ντάνος;

Και κάπως έτσι η κόντρα της κλίκας και του team ΑγγελόπουλουΠαπαδοπούλου φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει ποτέ…

Δείτε το καυτό στιγμιότυπο του Survivor της 10ης Απριλίου:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε