Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη!

Survivor: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του Σάκη Τανιμανίδη!

Πάρτι έκπληξη διοργάνωσε η Χριστίνα Μπόμπα για τον καλό της, Σάκη Τανιμανίδη. Δείτε φωτό από το πάρτι με την εορταστική διακόσμηση!

Τα γενέθλια του είχε στις 30 Απριλίου ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος τα γιόρτασε αυτή τη φορά στον Άγιο Δομίνικο, που βρίσκεται για τις ανάγκες του Survivor.

Στο πλευρό του πάντα η Χριστίνα Μπόμπα η οποία μάλιστα του διοργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη με καλεσμένους φίλους τους από το νησί και η διάθεση του ζευγαριού ανέβηκε στα ύψη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Άρχισε να εργάζεται από μικρός σε διάφορες δουλειές. Φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παίρνοντας το δίπλωμα του τοπογράφου μηχανικού. Σε ηλικία 28 ετών μετακόμισε στη Βοστόνη των ΗΠΑ για μεταπτυχιακές σπουδές. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών φοίτησε επίσης στο IE (Instituto de Empresa) στη Μαδρίτη για ένα εξάμηνο.

 

…χρειαζεται να πω κατι αλλο? #birthdayBoy #thePerfectnight #surpriseParty2 @chrismpo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

Ξεκίνησε στην τηλεόραση στην ηλικία των 20, όταν ανέλαβε μέρος της παρουσίασης μιας εκπομπής σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης. Έμεινε εκεί για μερικά χρόνια, πριν αποφασίσει να παραιτηθεί και να συνεχίσει την επιχειρηματική του καριέρα.

Μετά την επιστροφή του από τις σπουδές του στις ΗΠΑ, ο Τανιμανίδης δημιούργησε τη δική του εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών, προκειμένου να υλοποιήσει την ιδέα του για μία ταξιδιωτική εκπομπή, που ονομάστηκε World Party (2013-2016). Στη συνέχεια, επιλέχθηκε να παρουσιάσει την ελληνική έκδοση της παγκόσμιας τηλεοπτικής εκπομπής, Survivor.

Σήμερα έχει γραφείο με ταξιδιωτικές υπηρεσίες και πρόσφατα ίδρυσε μία εταιρία τηλεοπτικών και διαφημιστικών παραγωγών με έδρα την Αθήνα.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκλεισε τα 36 του χρόνια και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες παρακάτω, το διασκέδασε με το παραπάνω!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε