Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Survivor Greece 2017: Όσα έγιναν στο χτεσινό επεισόδιο (29/03)

Survivor Greece 2017: Όσα έγιναν στο χτεσινό επεισόδιο (29/03)

Μια δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους παρακολουθήσαμε από τους δέκτες μας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Για άλλη μια φόρα οι κόντρες συνεχίστηκαν στο πεδίο των Μαχητών και οι Διάσημοι δεν έκρυψαν την συγκίνηση τους με το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια.

Εντάσεις, συγκινήσεις και αγωνία στην αναμέτρηση των παικτών είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor της 29ης Μαρτίου. Δείτε τι χάσατε σε highlights. Τόσο οι γυναίκες της ομάδας όσο και κάποιοι από τους άνδρες έχουν πια δυσανασχετήσει με την συμπεριφορά του Ορέστη Τσανγκ. Ο Κώστας ο μισθοφόρος κάνει λόγο για ύπουλη στρατηγική του Πάνου και του Ορέστη ενώ η Ειρήνη μαζί με την Σάρα και την Ελισάβετ τον χαρακτηρίζουν ψεύτη.

Μαχητές κατά Ορέστη Τσανγκ

Η απουσία της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ένα ατύχημα είχε στο προήγουμενο αγώνισμα η γνωστή τραγουδίστρια που την ανάγκασε να μην μπορεί να αγωνιστεί στο αγώνισμα του χθεσινού επεισοδίου. Η Ειρήνη είχε γλιστρίσει στην δοκό ισορροπίας με αποτέλεσμα να χτυπήσει το δεξί της πόδι και τη μέση της.

«Να πούμε ότι η Ειρήνη δεν βρίσκεται μαζί μας για ιατρικούς λόγους και της ευχόμαστε να αναρρώσει γρήγορα», εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε στο zappit.gr όλες τις ειδήσεις για το Survivor

Τα δάκρυα του Αγγελόπουλου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ειρήνη Κολιδά, αλλά και άλλοι παίκτες “λύγισαν” στο άκουσμα του επάθλου που ήταν επικοινωνία με την οικογένεια. Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά για να δουν φωτογραφίες από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η σπόντα του Μάριου στους Διάσημους

Οι Μαχητές έπρεπε να αποφασίσουν ποιες δύο κοπέλες από τις Ειρήνη Κολιδά, Σάρα Εσκενάζυ και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου θα έπαιζαν στο αγώνισμα. Η Σάρα αποφάσισε να κάνουν “αριθμάκια” για την επιλογή κάτι που εκνεύρισε τον Μάριο Πρίαμο και πέταξε την απίστευτη ατάκα – σπόντα για τους Διάσημους: «Σάρα έλα από εδώ. Δεν θα κάνουμε αυτά που κάνουν οι άλλοι, τα καραγκιοζιλίκια».

Το σκορ ήταν 10 – 9 υπέρ των Διασήμων.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε