Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor Greece: Απίστευτος καβγάς Χρανιώτη – Παπαδοπούλου! “Να ελέγξεις την παράνοιά σου” [vid]

Survivor Greece: Απίστευτος καβγάς Χρανιώτη – Παπαδοπούλου! “Να ελέγξεις την παράνοιά σου” [vid]

Τρελός καβγάς ανάμεσα σε Γιώργο Χρανιώτη και Ειρήνη Παπαδοπούλου εξελίχθηκε χθες στο Survivor. “Σταμάτα να με ειρωνεύεσαι αν θέλεις να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε”.

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Χρανιώτης άρχισε να συζητά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου ότι δεν πρέπει να απομονώνεται και ότι καλό είναι να λέει “Καλημέρα” σε όλη την ομάδα για να υπάρχει καλό κλίμα στο νησί των διασήμων στο Survivor.

Εκείνη εξήγησε από την μεριά της ότι κανείς από τους συμπαίκτες της δεν της λέει “Καλημέρα” και ότι προσπαθεί να συνεννοηθεί μαζί τους αλλά την απομακρύνουν και δεν της μιλάνε.

Το κλίμα σιγά σιγά έγινε ακόμα πιο έντονο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τον Γιώργο Χρανιώτη να της λέει ότι πρέπει να ελέγξει την παράνοιά της. Λίγο αργότερα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε από την καλύβα.

«Δεν συζητάω μαζί σου όταν ειρωνεύεσαι, δεν μου αρέσουν οι ειρωνείες. Δεν δέχομαι από σένα να με ειρωνεύεσαι. Σταμάτα να με ειρωνεύεσαι αν θέλεις να συνεχίσουμε να κουβεντιάζουμε. Έχω όλη την καλή διάθεση να έρθω από εκεί και να σου πω να μην σηκωθείς και φύγεις με οικειοθελή αποχώρηση και να κάτσεις να περιμένεις και να ελέγξεις την παράνοιά σου. Σταμάτα να νομίζεις ότι έχουμε έρθει όλοι και σε αντιμετωπίζουμε σαν μια μουρλή που έχει σκάσει από το διάστημα», της είπε με έντονο ύφος ο Γιώργος Χρανιώτης.

Κανείς δεν γύρισε να υπερασπιστεί την Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες παρακολουθούσαν αμέτοχοι τον τσακωμό. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που όλη η ομάδα τα βάζει μαζί της.

Δείτε το έντονο στιγμιότυπο Παπαδοπούλου – Χρανιώτη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε