Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor Greece: Οι αναμετρήσεις που αξίζει να δείτε

Survivor Greece: Οι αναμετρήσεις που αξίζει να δείτε

Το Survivor της 5ης Απριλίου είχε δυνατές αναμετρήσεις και ένα έπαθλο που το είχαν πολύ ανάγκη όλοι. Δείτε το αγώνισμα και πώς κατάφεραν να νικήσουν οι Μαχητές το έπαθλο επικοινωνίας.

Έπαθλο επικοινωνίας είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αν ανήκετε σε αυτούς τους λίγους που δεν το είδανε, αξίζει να παρακολουθήσετε τις πιο δυνατές αναμετρήσεις.

Το αγώνισμα του Survivor χθες, ήταν αρκετά απαιτητικό με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυναμικά και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι Μαχητές είχαν από την αρχή το προβάδισμα και φαίνεται ότι το αγώνισμα τους ταίριαζε αφού και ήταν πιο γρήγοροι και πιο εύστοχοι.

Οι παίκτες του Survivor, αρχικά έπρεπε να περάσουν από εμπόδια, να πιάσουν μια μπάλα και να ισορροπήσουν στην δοκό χωρίς να γλιστρίσουν. Ύστερα, έπρεπε να βουτήξουν στο νερό και να συνεχίσουν την πορεία τους περνώντας από άλλη μια δοκιμασία ισορροπίας με σχοινιά και τέλος να ρίξουν τις δύο μπάλες που συγκέντρωσαν σε κινούμενους στόχους.

Χθες, δεν ήταν η μέρα του Αγγελόπουλου ούτε της Λάουρα Νάργες. Αντιθέτως, δυνατές από την ομάδα των Μαχητών ήταν η Σάρα και η Ελισάβετ, η τελευταία μάλιστα καθόρισε το τελικό σκορ με τις επιτυχημένες βολές της σε σχέση με την Βαλαβάνη.

Το σκορ ήταν 10 – 4 με την ομάδα των Μαχητών να απολαμβάνει το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένεια τους μέσω μηνυμάτων που προβλήθηκαν στην τηλεόραση του Survivor. Το έπαθλο περιελάμβανε επίσης ένα κιλό ρύζι και πατάτες.

Δείτε τις αναμετρήσεις που ξεχώρισαν από το χθεσινό Survivor.

Γιώργος Χρανιώτης vs Πάνου
Γιώργος Αγγελόπουλος vs Κώστας Α.
Λάουρα Νάργες vs Ελισάβετ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε