Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor Greece: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση! Η αποχώρηση έσπασε τα κοντέρ!

Survivor Greece: Σάρωσε ξανά στην τηλεθέαση! Η αποχώρηση έσπασε τα κοντέρ!

Επεισόδιο αποχώρησης στο Survivor και έσπασαν για μια ακόμα φορά τα κοντέρ της τηλεθέασης, με το ριάλιτι να καθηλώνει στους δέκτες το τηλεοπτικό κοινό.

Στη διάρκεια ανακοίνωσης του ονόματος για αποχώρηση στο Survivor από τον Σάκη Τανιμανίδη η τηλεθέαση έφτασε στο νεανικό κοινό μέχρι και 75,5%, ενώ έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το ριάλιτι 2.294.715 τηλεθεατές. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor κατέγραψε κατά μέσο όρο στο σύνολο 45,9%, ενώ στο νεανικό κοινό 15-44 63,2%.

Ο Πάνος Αργιανίδης αυτή τη φορά δεν κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και έτσι όπως ανέφερε και ο ίδιος το όμορφο ταξίδι του στο Survivor τελείωσε εκεί. Μαχητές και Διάσημοι καλούνται στο επόμενο επεισόδιο να δώσουν μία ακόμη σκληρή μάχη για να κερδίσουν το έπαθλο της ασυλίας, με τα περιθώρια για τους μαχητές να έχουν στενέψει επικίνδυνα αφού έχουν μείνει μόνο 6 παίκτες έναντι 9 διασήμων.

Οι εντάσεις δεν λείπουν ειδικά στην παραλία των διασήμων με την συμπεριφορά και την απομόνωση της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Πόσο θα επηρεάσει αυτό τους διάσημους; Θα καταφέρουν για μια ακόμη φορά να κερδίσουν την ασυλία; Οι μαχητές θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην χάσουν κι άλλο παίκτη; Ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα κερδίσουν την ατομική ασυλία και στο Συμβούλιο του Νησιού θα κληθούν να προτείνουν δύο συμπαίκτες τους; Και τελικά ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι που θα τεθούν στην κρίση του κοινού;

Οι ανατροπές και η αγωνία συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία στιγμή στο αγώνισμα της ασυλίας το οποίο καλούνται να φέρουν εις πέρας οι παίκτες.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε