Παρασκευή, 10 Μαΐ
18oC Αθήνα

Survivor Greece: Σπαλιάρας και Παπαδοπούλου κατά Διασήμων! [vids]

Survivor Greece: Σπαλιάρας και Παπαδοπούλου κατά Διασήμων! [vids]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ένα από τα highlight ήταν η ένταξη του Σπαλιάρα στους Μαχητές και το “χώσιμό” του στους Διάσημους. Και η Ειρήνη Παπαδοπούλου τούς “έδωσε” για την υποκρισία τους.

Το Survivor της 4ης Απριλίου ήταν το πιο αληθινό επεισόδιο αφού βγήκαν στην επιφάνεια πολλές κινήσεις των Διασήμων που μέχρι τώρα δεν σχολιάζονταν. Η κλίκα των Διασήμων του Survivor έδιωξε τον Σπαλιάρα στην ομάδα των Μαχητών, θυμώνει με τον δυναμισμό του Αγγελόπουλου και τώρα στέκεται εναντίον της Ειρήνης Παπαδοπούλου που πλέον είναι μόνη της, αφού ο Ντάνος διατηρεί μια πιο ουδέτερη στάση.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor μιλά πρώτη φορά στο συμβούλιο του νησιού για την υποκρισία των συμπαικτών της και φαίνεται να συμφωνεί με τον Γιάννη Σπαλιάρα, που μίλησε για τις “λυκοφιλίες” των πρώην συμπαικτών του.

«Μου αρέσουν τα μπλε γιατί μου θυμίζει Ελλάδα. Τα παιδιά με δέχτηκαν πάρα πολύ καλά, με θεωρούν χρήσιμο στην ομάδα, νομίζω ότι βοήθησα σήμερα και ατομικά στο σύνολο. Θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα και θα πάνε όλα καλά. Στη νέα μου ομάδα, τα παιδιά είναι πιο πολύ μαζί, είναι πιο ομαδικό τα κλίμα, δεν είναι δύο εδώ, τρεις εκεί, είναι μαζί τα παιδιά και υπάρχει μια αθωότητα κι ένας αυθορμητισμός. Και από την προηγούμενη ομάδα πήρα αγάπη από κάποια άτομα και σήμερα ήταν περίεργη μέρα που αγωνίστηκα ως αντίπαλος. Είναι παιδιά που δεν έχουν σχέση με το χώρο της σόουμπιζ. Στη δική μας τη δουλειά υπάρχουν πιο πολύ οι λεγόμενες λυκοφίλιες και ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος», δήλωσε ο Σπαλιάρας.

Στο ίδιο μοτίβο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου τόνισε: «Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι’ αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό και για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω και ο δεύτερος είναι ότι όσο παρατηρώ τα παιδιά στο συμβούλιο γιατί δεν συμβιώνω μαζί τους είναι ειλικρινέστατα, λένε αλήθειες. Έχω νιώσει ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Εγώ θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον»

Μπο και Ευρυδίκη έκαναν τους ανήξερους κάνοντας για λόγο για μια δήλωση που δεν κατανοούν και ότι έπρεπε η Ειρήνη να το συζητήσει μαζί τους.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα γίνει ο κακός χαμός με τους Διάσημους να “στριμώχνουν” την Ειρήνη. Η ίδια δεν χαρίζεται ούτε λίγο και μιλά για διπροσωπία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε